Erhan Sarıgöl: Kimin tokat yediğini göreceğiz

AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl, CHP Mamak İlçe Başkanı Uğur Açıkalın'ın ilk seçimde "tokadı yiyecekler" açıklamasına "Aşağı yukarı 16 seçimdir kimin tokat yediği ortada" ifadeleriyle yanıt verdi.
Ankara Masası
|
13 Haziran 2022, Pazartesi - 15:42
Erhan Sarıgöl: Kimin tokat yediğini göreceğiz

AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl,Ankara Masası Haber Müdürü Ersin Küçükbarak'ın konuğu oldu.

Teşkilat olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Sarıgöl, üye sayılarının 112 bine ulaştığını, başarılılarının Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ödül verilerek takdir edildiğini söyledi.

Sarıgöl, kadın ve gençlerden partilerine yoğun bir ilginin olduğunu vurgularken, " 2023’e giderken bir algı yapılıyor ancak AK parti’ye en çok gençler oy veriyor" dedi.

"Kimin tokat yediği ortada"

Mamak'ta AK Parti'nin oy oranının yüksek olduğunun altını çizen Sarıgöl "Sayın Cumhurbaşkanımızın ülkeye kattıklarına, yaptıklarına, vizyonuna söylenecek hiçbir şeyin olmadığını düşünüyorum.  Derdiyle, dertlenmesiyle ülke içerisinde değil, artık sınır ötesine uzanan bir mücadeleyi görüyoruz. Yurt dışında lider ülke olabilme konumunu görüyoruz. Mamak’ta da Sayın Cumhurbaşkanımıza teveccüh anlamında hiçbir sıkıntı yok. İnşallah yüzde 52.4 olan oyumuzu yüzde 65’le ortaya koyacağız. Karşımızdaki muhalefet partisinin oy oranı yüzde 35. Buradan baktığımızda Mamak’ta ve Ankara’da Sayın cumhurbaşkanımızın nasıl bir oy oranıyla temsil edileceğini görmüş oluyoruz." dedi.

Ersin Küçükbarak'ın Ankara Masası'na konuk olan CHP Mamak İlçe Başkanı Uğur Açıkalın'ın "İlk seçimde tokadı yiyecekler" sözlerini hatırlatması üzerine Sarıgöl "Aşağı yukarı 16 seçimdir kimin tokat yediği ortada. Halka hizmet hakka hizmet düsturuyla çalışan bir AK Parti var." şeklinde konuştu.

Sarıgöl, Millet İttifakı'nın seçimi kazanma ihtimalinin olmadığını iddia etti.

Mamaklılar'a müjdeler

Mamak'ı bir cazibe merkezi halinde getirmek için çalıştıklarını söyleyen Sarıgöl "Mamak gecekondu olan bir şehirden, modern evlerin yapıldığı bir yere dönüştü. Ak Parti belediyeciliği ile birlikte çok gelişti. İlçemiz göç verirken şuan göç alan bir ilçeye dönüştü" dedi.

Mamak'a dair müjdeler de paylaşan Sarıgöl, banliyö hattının Nallıhan’a kadar uzatılacağını, Ortaköy mevkine de bir sanayi bölgesi yapmak için bakanlıkla görüştüklerini bildirdi.

"111 projenin 96'sını bitirdi"

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'ye yönelik 'aklı başka yerde' eleştirilerine de yanıt veren Sarıgöl "Seçimde vaat ettiği 111 projenin 96’sını yapmış bir belediye başkanı Mamak’ı unutmuş olabilir. Ancak, AK Parti Grup Başkanvekili olan Murat Köse, 25 ilçenin derdiyle dertleniyor." ifadelerini kullandı.

Murat Köse'nin çok oy aldığı bölgelere asfalt attığı, az oy aldığı bölgelere yama yaptığı iddialarına ilişkin ise Sarıgöl "Bizi Ankara Büyükşehir Belediyesi'yle karıştırıyorlar. Bizler AK Parti belediyesi olarak hiçbir yeri ayırmadık. Kesinlikle öyle bir ayrım içerisinde değiliz. Partimizin kapısından içeri giren herkesin derdiyle dertleniyoruz." dedi.

http://ankaramasasi.com/haber/1572873/erhan-sarigol-kimin-tokat-yedigini-gorecegiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.