EGO’ya ait toplu taşıma araçlarında unutulan eşyalar satışa sunuldu

EGO Genel Müdürlüğü, ANKARAY ve Metro ile EGO otobüslerinde unutulan 2 bin 210 adet eşyayı açık artırma yöntemiyle satışa sundu.
Onur Çetinkaya
|
26 Haziran 2022, Pazar - 13:48
EGO’ya ait toplu taşıma araçlarında unutulan eşyalar satışa sunuldu

EGO Genel Müdürlüğü şeffaflık ilkesi doğrultusunda yasal bekleme süresi dolan ve aralarında birçok teknolojik cihazın da yer aldığı eşyaların satışını halka açık olarak gerçekleştirdi.

Açık artırma; ABB TV, Youtube Kanalı ve Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlandı.

Eşyalar yeni sahiplerini buldu

EGO Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Daire Başkanı Bülent Kılıç, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açık artırma ile ilgili konuştu.

Kılıç, “Metro, ANKARAY ve belediye otobüslerimizde unutulan ve sahibine ulaşılamayan eşyalarımızın satışını yapıyoruz. Kendi depomuzda kayıt altına aldığımız eşyaların dokümanını aldıktan sonra Kayıp Eşya Yönetmeliği gereği burada satışa çıkardık. Pandemi nedeniyle 3 yıldır yapılamayan kayıp eşya satışımızı gerçekleştirdik. Tahmin ettiğimizden yoğun bir ilgi var. 2 binin üzerinde ürünümüz var ve satışlar gayet iyi gitti. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun diyoruz.” dedi.

Unutulan eşyalarda her şey var

Sahipleri 1 yıl içinde ortaya çıkmazsa satış listesine alınan ve halka açık satışa sunulan eşyalar arasında “iç çamaşırı, pantolon, elbise, kaban, eşofman, kazak, tişort, ayakkabı, çizme, kemer, şemsiye, kitap, saz, gözlük, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, matkap, dekopaj, radyo, flüt, kamera, kamera ayağı, traş makinesi, çakı, tv kumandası, kelepçe, hesap makinası, kol saati, fotoğraf makinası ve ziynet eşyası” yer aldı.

http://ankaramasasi.com/haber/1603808/egoya-ait-toplu-tasima-araclarinda-unutulan-esyalar-satisa-sunuldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.