Mehmet Altınöz'den Mehmet Özhaseki'ye 'hodri meydan'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Altınöz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin "AK Parti’den vazgeçtim diyen yok" açıklamalarına tepki gösterirken "Hodri meydan, isterse memleketi Kayseri'ye ya da 81 ilden herhangi birine gidelim. Anlattıklarının tam tersi bir durum var" dedi.
Ankara Masası
|
30 Haziran 2022, Perşembe - 16:12
 Mehmet Altınöz'den Mehmet Özhaseki'ye 'hodri meydan'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Altınöz, Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in konuğu oldu.

Altınöz, partilerine yoğun bir teveccühün olduğunu belirtirken üye sayısı olarak DEVA ve Gelecek Partisini geçtiklerini söyledi.

"Seçimlere tek olarak gireceğiz"

Herhangi bir ittifakta yer alıp almayacaklarına ilişkin ise Altınöz "Biz diğer partilerle görüşüyoruz, konuşuyoruz. Ama bunu kurumsal olarak, bir ittifak görüşmesi altında yapmıyoruz. Bugünkü tarih itibarıyla Yeniden Refah Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı Fatih Erbakan ve Yeniden Refah Partisi seçimlere tek başına girecek" ifadelerini kullandı.

Özhaseki'ye hodri meydan

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin "Vatandaş sorunları çözerse Ak Parti çözer diyor. AK parti’den vazgeçtim diyen yok" açıklamalarına tepki gösteren Altınöz " Öyle bir şey mümkün değil. Buradan Özhaseki'ye çağrıda bulunalım. Ben Kayseri'ye gideyim, Kayseri'de sayın Özhaseki ile birlikte esnaf ziyareti yapalım. Buyurun hodri meydan. Hem de kendi memleketinde. Benim memleketim Bursa, Bursa'ya gidelim. Bursa'da onların belediyeleri var. Büyükşehir onlarda, milletvekilleri var ,geçmişte bakanlık yapan önemli siyasetçileri var , buyursunlar gidelim. Bursa'da Kapalı Çarşı'da sayın Özhaseki ile esnaf ziyareti yapalım. Hatta onu bırakın, Bursa'yı Kayseri'yi 81 ilden herhangi bir yeri seçsinler. 922 ilçeden herhangi bir ilçeyi seçsinler. Köylere gidelim, beldelere gidelim , ilçelere gidelim, kapalı çarşılara gidelim, organize sanayi bölgelerine gidelim. Sayın Özhaseki, iktidar partisinin genel başkan yardımcısı, böyle söylemesini çok anormal karşılamıyorum. O da tabi ki propagandasını yapacak ama hiç anlattıkları gibi değil. Tam tersi bir durum var. Sonuçta vatandaş bize açık net konuşuyor." diye konuştu.

" Hain denmesi çok ağır"

AK Parti cephesinden partiden ayrılıp parti kuranlara veya başka partiye geçenlere yönelik 'hain' eleştirisinin yapılmasını da doğru olmadığını belirten Altınöz "Hain denmesi çok ağır bir ifade. Sayın Cumhurbaşkanı da dahil olmak üzere AK Parti kadroları Erbakan hocanın yanından ayrıldılar. Siz Erbakan hocanın yanından ayrılırken, iyiydi, onlar sizin yanınızdan ayrılınca niye hain oluyor. Sayın Cumhurbaşkanı ‘men dakka dukka’ diyor. Siz Erbakan hocayı üzdünüz siz de üzüleceksiniz kusura bakmayın. Sizin yanınızdan da ayrılanlar olacak. Daha durun sizin iktidarsınız, siz bir de baraj altı kalın da sizi bir de o zaman görelim."dedi.

Altınöz, AK Parti'nin baraj altında kalacağını, kendilerinin birinci parti olacağını iddia etti.

http://ankaramasasi.com/haber/1615751/mehmet-altinozden-mehmet-ozhasekiye-hodri-meydan
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.