Ali Ekber Aytaç: Belediye el değiştirecek

CHP Nallıhan İlçe Başkanı Ali Ekber Aytaç, 2023 seçimlerinde iktidara geleceklerini, 2024'te ise belediyeyi kazanacaklarını iddia etti.
Ankara Masası
|
01 Temmuz 2022, Cuma - 13:37
Ali Ekber Aytaç: Belediye el değiştirecek

CHP Nallıhan İlçe Başkanı Ali Ekber Aytaç, Ankara Masası Haber Müdürü Ersin Küçükbarak'ın konuğu oldu.

Aytaç, Ankara'nın dış ilçelerinde siyaset yapmanın zor olduğunu belirtirken, ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Nallıhan halkının da tüm Türkiye'de olduğu gibi ekonomik koşullardan etkilendiğini ifade eden Aytaç " Nallıhan’da da sosyal yardım talepleri fazla. Çiftçiler ve hayvancılar hükümetin yeterince destek vermediğini aktarıyor" dedi.

Ali Ekber Aytaç, "Vatandaş durumu düzeltin artık, bu hükümet gitsin, en azından yerinde saysın bu zamlara dayanacak gücümüz kalmadı. 20 yıldır yönetiyorlar. Biz yolsuzluğu, yoksuzluğu, yasağı kaldıracağız dediler. Yoksulluğu hat safhaya çıkardılar, yolsuzlukla ilgili de ihaleleri de kendi yandaşlarına vererek zengini daha zengin, bizi daha fakir yaptılar diyor vatandaş. Yasaklar gelince biz gölgemizden korkar hale geldik. Çocuklarımız çalışıyor diye karşı bir şey söylemekten korkuyoruz, yargılanırız, cezaevine gireriz diye korkuyorlar. Bütün söylediklerinin tersini yaptılar diyorlar." diye konuştu.

İnsanların artık CHP'yle görüşüp konuşmaktan çekinmediğini aktaran Aytaç, Mansur Yavaş'ın Ankara Büyükşehir Belediyesini kazanmasında bu durumun etkili olduğunun altını çizdi.

" Belediye kesinlikle el değiştirecek"

2023 ve 2024 yılında yapılacak seçimler için iddialı konuşan Aytaç "2023 seçimlerinde Nallıhan’da durum bizim lehimize dönecek, saha çalışmalarında bu durumu görüyoruz. Belediye seçimlerinde ilk defa ittifakla seçime girdik. Ankara’nın bütün ilçelerinde ittifakla, paylaşılarak girildi. İlk denendiği için her yerde yaşandığı gibi bizde de yaşandı. İleride bu durumun yaşanacağını sanmıyorum. 2023 seçimlerini mutlaka alacağız inanarak söylüyorum. Ondan sonra yerel seçimlerde de başarılı olacak. Belediye kesinlikle el değiştirecek." şeklinde konuştu.

Aytaç, üye çalışmalarının ise iyi gittiğini bildirdi.

"İstihdam sağlayacak yatırımlar yaparım"

Nallıhan'ın Ankara ekonomisinden gerekli katkıyı alması için yapılması gerekenleri ise Aytaç şu şekilde sıraladı;

Ben olsam gençlerin sosyal alanda zaman geçirebileceği donatı yerleri yapardım. Nallıhan’da seracılık yaygın, salça fabrikası veya domates kurutma tesisi kurmaya çalışırdım. Meyve suyu fabrikası kurulabilinir. Yani istihdam sağlayabilecek  yatırımlar yapmaya çalışırdım

http://ankaramasasi.com/haber/1628492/ali-ekber-aytac-belediye-el-degistirecek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.