Cumhurbaşkanı’na hakaret eden doktor açığa alındı

Rektör Prof. Dr. Mehmet Turgut, sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret eden ve büyük tepki toplayan Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Dr. İzzettin Öz’ü açığa aldı.
Mevlüt Peker
|
07 Temmuz 2022, Perşembe - 13:24
Cumhurbaşkanı’na hakaret eden doktor açığa alındı

Dün Konya’da bir doktor ve bir sağlık görevlisinin katledilmesi ile ilgili sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve kamu görevlilerine ağır hakaret içeren paylaşımlarda bulunan Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Dr. İzzettin Öz’ün açığa alındığı bildirildi.

Dr. İzzettin Öz’ün sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik ağır hakaret içeren paylaşımları mecrada büyük tepki toplamıştı. Paylaşımın gündemin üst sıralarına çıkmasıyla birlikte Rektör Prof. Dr. Mehmet Turgut, Dr. İzzettin Öz’ün açığa alınması için talimat verdi.

İzzettin Öz, gelen tepkiler üzerine hakaret içerikli paylaşımı kaldırmış, yaşanan şiddet olayından ötürü psikolojisinin iyi olmadığını belirterek, özür dilemişti.


http://ankaramasasi.com/haber/1641750/cumhurbaskanina-hakaret-eden-doktor-aciga-alindi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.