Katiliyle aynı karede

Denizli ilinin Acıpayam ilçesinde öfkeli koca Erdal Y, kendisini terk eden karısı Emine Y. ile Emine Y’nin evlilik planı yaptığı sevgilisi Mehmet Aksoy’u öldürdü, Mehmet Aksoy’un annesi Gülperi Aksoy’u ise pompalı tüfekle ağır yaraladı. Katlettiği karısıyla aynı karede fotoğrafı ortaya çıkan katilin 1 kız çocuğunun olduğu ve profiline “boşanmış” notu düştüğü görüldü.
Mevlüt Peker
|
13 Temmuz 2022, Çarşamba - 11:32
Katiliyle aynı karede

Denizli’nin Acıpayam ilçesine bağlı Ören Mahallesi’nde yaşanan olayda, Muğla ilinin Ortaca ilçesinde yaşayan 38 yaşındaki Emine Y, boşanma aşamasında olduğu öğrenilen 39 yaşındaki Erdal Y.'nin yanından ayrıldı ve 1 ay önce Denizli’ye gelip evlilik planı yaptığı 33 yaşındaki Mehmet Aksoy ve 51 yaşındaki annesi Gülperi Aksoy ile birlikte yaşamaya başladı.

İz süren öfkeli koca Erdal Y. pompalı tüfekle eşi Emine Y. ve Mehmet Aksoy’u katletti.

Erdal Y’nin rastgele açtığı ateş sonucu Mehmet Aksoy’un annesi Gülperi Aksoy ise ağır yaralandı. 

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ve Muğla Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmada katil zanlısı olaydan 2,5 saat sonra suç aleti pompalı tüfekle birlikte Muğla’da yakalanarak gözaltı uygulandı.

Katliamın ardından Emine Y’nin, katili Erdal Y. ile aynı karede fotoğrafı ortaya çıktı.

Evi terk eden karısı Emine Y. ve evlilik aşamasında olduğu sevgilisi Mehmet Aksoy’u katleden Erdal Y.'nin sosyal medyada profiline “boşanmış” notu düştüğü görüldü.

Katil zanlısı koca ile maktul Emine Y’nin 1 kız çocuklarının olduğu öğrenildi.

http://ankaramasasi.com/haber/1652571/katiliyle-ayni-karede
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.