Hakan Han Özcan'dan Kızılay meydanında 15 Temmuz mesajı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Kızılay meydanında düzenlenen anma töreninde Ankara Masası'na konuşan AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, "Öyle bir liderimiz var ki, korkmadı, kaçmadı, tankların arasından başkaları gibi sıvışmadı. Gidip kahve içip de ne oluyor diye ülkenin haline bakmadı. Bugün soruyorlar Cumhur İttifakı'nı... Cumhur İttifakı bu Kızılay meydanında kuruldu" dedi.
Ecem Çetin
|
16 Temmuz 2022, Cumartesi - 01:05
Hakan Han Özcan'dan Kızılay meydanında 15 Temmuz mesajı

Bugün 15 Temmuz hain darbe girişiminin 6. yılı... 

Tam 6 yıl önce bugün, Türk milleti vatanı, bayrağı ve devleti için kendini adeta siper etti.

Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde etkinliklerin adresi Kızılay oldu. 15 Temmuz ruhunun yeniden yaşandığı kent meydanında Ankaralılar ve çok sayıda siyasi isim anma etkinliğinde toplandı. 

Anma programına katılan AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Kızılay meydanında Ankara Masası'na, 15 Temmuz mesajını paylaştı.

Özcan şu ifadeleri kullandı:  

"Ankaralı hemşerilerimiz, ölümü göze alarak, tanklara, F-16'lara kafa tuttular"

"O gün o karanlık geceyi aydınlığa çıkaran, o şafağa döndüren rabbime hamdolsun. Allah razı olsun öyle aziz bir milletimiz var ki, Ankaralı hemşerilerimiz, Başkentimiz son kale, hem İslam'ın hem Türk dünyasının son kalesiydi . O son kaleyi Ankaralı hemşerilerimiz, ölümü göze alarak, ölümü korkutarak , Allah'ın izniyle çıplak ayaklarla , çıplak ellerle, tanklara, F-16'lara kafa tuttular. Allah hepsinden razı olsun .Rabbim şehitlerimize rahmet eylesin. Şehitlerin en büyüğü baş komutanı Hz. Hamza'ya komşu eylesin. Ver rabbimde bizi onlara layık eylesin."

"Öyle bir liderimiz var ki, korkmadı, kaçmadı, tankların arasından başkaları gibi sıvışmadı"

Özcan, şöyle devam etti: 

"Eski Türkiye'de yıllardır çeşitli vesayetlerle her zaman demokrasiye, milletin iradesine hep kesintiler uğratıldı darbelerle veya başka şeylerle . Manşetlerle indirmediklerini, darbelerle indiremediklerini, başka vesayetlerle indiremediklerini bu sefer gözleri dönmüşçesine milletin tankı ile, milletin helikopteri ile, milletin F-16'ları ile tekrar millete sıkmaya kalktılar ve rabbim yardım etti öyle bir liderimiz var ki, korkmadı, kaçmadı, tankların arasından başkaları gibi sıvışmadı. Gidip kahve içip de ne oluyor diye ülkenin haline bakmadı. Şu an bakıyoruz o insanlarda, 15 Temmuz şehitlerimle hâlleşmeye geçmiş. 

"Rabbim bize yardım etti, milletimiz destek verdi ve bu vatanı böldürmediler" 

Cumhur İttifakı'nın Kızılay meydanında kurulduğunu aktaran Özcan, "Bugün soruyorlar Cumhur İttifakı'nı... Cumhur İttifakı gelsinler bu Kızılay meydanında kuruldu. Ve Allah'ın izniyle artık o gece iyi ile götünün tarafının ayrıldığı, fuulunun, grinin olmadığı, siyah ile beyazın, nasıl ak ile siyah eşit ve netse, Kayin ve Habil ayrıldıysa, o gün o gecede burada ayrıldı. Rabbim bize yardım etti, milletimiz destek verdi ve bu vatanı böldürmediler. Kimseye de diz çöktürmediler. Rabbim İnşallah bizleri, onlara layık eder, bizi de Ankaralı hemşerilerimize ve tüm Türkiye'ye mahcup etmez. Çünkü bütün aziz milletimize ne yapsak azdır, onlar her şeyin en iyisine layık.

http://ankaramasasi.com/haber/1656759/hakan-han-ozcandan-kizilay-meydaninda-15-temmuz-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.