İstanbul’da sevgililere silahlı saldırı kamerada!

İstanbul Kağıthane 4. Levent’te sokakta yan yana yürüyen sevgili çift, motosikletli saldırganlar tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Daha önce de aynı şekilde saldırıya uğradıkları öğrenilen çifte bu kez kurşunlar isabet etti. Saldırganlar ise yakalandı.
Mevlüt Peker
|
25 Temmuz 2022, Pazartesi - 10:08
İstanbul’da sevgililere silahlı saldırı kamerada!

İstanbul’un Kağıthane ilçesine bağlı 4. Levent’te sabah saat 08.45 dolaylarında yaşanan olayda, sokakta yürüyen 37 yaşındaki Soner E. ve 29 yaşındaki sevgilisi Betül Ö. yanlarından hızla geçen motosikletli saldırganların silahlı saldırısına maruz kaldı.

Neye uğradıklarını şaşıran Betül Ö. ve Soner E. zıplayarak kurşunlardan kurtulmak isteseler de başarılı olamadılar. Soner E. iki bacağından, Betül Ö. ise sağ bacağından vurularak yere yığıldı.

Daha önce de aynı şekilde saldırıya uğramışlar

Silahlı yaralama ihbarı üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi tarafından olay yerine sağlık ekipleri ve polis ekipleri gönderildi.

Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale sonrası yaralı sevgililer Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Hastanesi'ne götürüldü. Genç sevgililerin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Hastane polisi tarafından ifadesine başvurulan Soner E, daha önce de Sarıyer’de motosikletli saldırganlar tarafından silahlı saldırıya uğradığını söyledi.

Olaya dair konuşan güvenlik görevlisi ise, “Bir kadınla bir erkek sokakta yürürken motosiklet ile gelmiş ve bacaklarına ateş etmiş. Sonra da motosikletle kaçmış. Bacaklarından vurulmuşlar galiba ikisi de, ambulans gelmiş almış daha sonra” ifadelerini kullandı.

Saldırganlar polis tarafından yakaladı

Saldırının olduğu bölgede delil çalışması yapan polis ekipleri, sokak içerisindeki iş yerlerinin güvenlik kamera kayıtlarını bir bir inceledi. Yapılan çalışmalar neticesinde saldırganların kimlik bilgilerine ulaşıldı ardından da kendilerine. Saldırganlar polis tarafından gözaltına alınırken, yaşanan silahlı saldırı anı güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Görüntülerde, sevgili çiftin yolda yürüdüğü esnada motosikletle yanlarından geçen zanlıların ateş edip kaçtıkları görülüyor.

http://ankaramasasi.com/haber/1671642/istanbulda-sevgililere-silahli-saldiri-kamerada
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.