Tamirciye kasatura ve sopa ile saldırdı

İstanbul Kağıthane’de bir elinde sopa diğer elinde kasatura olan saldırgan, girdiği oto tamircideki ustaya hakaretler yağdırıp saldırdı. Evliya sabrı gösteren ustayı “elini aç bir kere vuracağım yoksa aileni öldürürüm” tehdidinde bulunan saldırgan, getirdiği çekçek ile akü çaldı ve kaçtı. Ertesi gün ise tuhaf hareketlerle kepenge tekmeler atan, bir restorana ise sandalye fırlatan saldırgan, Kağıthane Devriye Ekipler Amirliği polislerince yakalandı.
Mevlüt Peker
|
17 Ağustos 2022, Çarşamba - 15:43
Tamirciye kasatura ve sopa ile saldırdı

Geçtiğimiz gün saat 11.00 civarlarında İstanbul’un Kağıthane ilçesi Merkez Mahallesi'nde madde bağımlısı olduğu ileri sürülen Mustafa Oğuzhan E, elinde sopa ve kasaturayla oto tamircisine geldi. İçeride bir süre oturan zanlı, oto tamircisi çalışanı Ekrem G.’ye önce hakaretler yağdırdı, ardından tehditler savurmaya başladı. Zanlı, elindeki kasaturayı da usta Ömer Ş.’ye göstererek, "Elini aç bir kere vuracağım yoksa aileni öldürürüm" tehdidinde bulundu ve saldırmaya başladı.

Ustanın büyük sabır göstererek elini açması üzerine sopayı Ömer Ş’nin el ve bacağına vurmaya başlayan Mustafa Oğuzhan E, yanında getirdiği çekçek ile iş yerinin önündeki aküyü çaldı.

Zanlı ertesi gün de saat 08.00 dolaylarında dükkan kapalıyken geldi ve tuhaf hareketlerle kepenge tekme atarak kırmak istedi. Zanlının aynı caddede bulunan bir restoran camına da sandalye fırlatması üzerine durum 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi.

Olay yerine gelen Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Devriye Ekipler Amirliği polisleri, görgü tanıklarını dinleyip güvenlik kamerası görüntülerini izledi. Polis, yürüttüğü çalışmalar sonucunda Mustafa Oğuzhan E’yi yakalayıp emniyette ifadesini aldı. Mahkemeye çıkarılan zanlı “bıçaklı tehdit”, “nitelikli yağma” ve “mala zarar verme” suçlarından tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

http://ankaramasasi.com/haber/1720052/tamirciye-kasatura-ve-sopa-ile-saldirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.