Hakan Han Özcan: Seçimi yüzde 53-54 bandında tamamlarız

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, "Cumhur İttifakımızla birlikte en kötü ihtimal, yüzde 53-54 bandında Cumhurbaşkanlığı seçimini tamamlarız." dedi. Özcan, AK Parti'nin oy oranının yüzde 40'ın altına hiç düşmediğini belirtirken, en güzel anketin saha olduğunun altını çizdi.
Ankara Masası
|
25 Temmuz 2022, Pazartesi - 14:05
Hakan Han Özcan: Seçimi yüzde 53-54 bandında tamamlarız

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, 24 TV ekranlarında Esra Elönü’nün sunduğu "Arafta Sorular" programına konuk oldu.

"Seçimi yüzde 53-54 bandında tamamlarız”

2023'te gerçekleşecek seçimlerle ilgili iddialı sözler sarf eden Özcan, Ankara’nın tercihinin Cumhur İttifakı olacağını öne sürdü.

Özcan, "2018’de Cumhurbaşkanımızı seçtik, mazbatamızı aldık, güllerle Külliye’ye gönderdik. Cumhur İttifakımızla birlikte en kötü ihtimal, yüzde 53-54 bandında Cumhurbaşkanlığı seçimini tamamlarız. AK Parti olarak da yüzde 40’ın altına düşmedik." dedi.

"En güzel anket sahadır"

Özcan, Esra Elönü’nün, "Anketler ne durumda?" sorusuna ise, "En güzel anket sahadır. Eleştiri tabii ki de var. Vatandaşımız bize her şeyi söyleyebilir. Her zaman bize destek oldular. Onlar bize ne derse hepsinde haklıdır. Son 1 yılda hep sahadayız. Vatandaşımız bize ‘Dünyada bir sıkıntı var. Tedarikten kaynaklanan sorunlar olabiliyor. Fırsatçılar var ama bu işi çözecek de sizsiniz. Biz size güveniyoruz’ diyorlar. Yaptığımız hata ve yanlışları çok rahat bir şekilde yüzümüze de söyleyebiliyorlar." diye konuştu.

http://ankaramasasi.com/haber/1672697/hakan-han-ozcan-secimi-yuzde-53-54-bandinda-tamamlariz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.