Başkan Çetin'den çocuklara hediye

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, yaz spor okulları projesi kapsamında okul bahçelerinde spor eğitimi alan öğrencileri ziyaret etti. Miniklerin çalışmalarını izleyen Çetin, onlara hediye de verdi.
Ecem Çetin
|
29 Temmuz 2022, Cuma - 11:53
Başkan Çetin'den çocuklara hediye

Pursaklar Belediyesi tatilde olan çocukların spor içerisinde bir yaz geçirmelerini amaçlamasıyla hayata geçirilen "yaz spor okulu" tüm hızıyla devam ediyor. 

Eğitmenler tarafından okul bahçelerinde verilen eğitimlerle çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor.

Yaz okulunda voleybol, futbol, taekwondo ve basketbol alanlarına yönelik eğitimler veriliyor. 

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin,  eğitim sırasında okul bahçelerine gelerek minik sporcuların çalışmalarını izledi, öğrencilere spor malzemesi hediye etti.

Çocuklara ve gençlere yönelik sportif faaliyetleri büyük önem ve ehemmiyet verdiklerini belirten Çetin,"11 okulda, 3000 çocuğumuza, farklı branşlarda Yaz Spor Okulları kapsamında eğitim veriyoruz. Çocuklarımıza hem spor yapma imkânı sağlıyor, hem de yeteneklerini keşfedip spor kulübümüz bünyesinde lisanslı sporcu yapıyoruz. Ne kadar çok çocuğumuzu spor ile tanıştırırsak, o kadar sağlam bir geleceğin bizi beklediğini düşünüyoruz. Bugünde çocuklarımıza destek olmak amacıyla spor kıyafetleri dağıtmaya başladık" ifadelerine yer verdi. 

http://ankaramasasi.com/haber/1680526/baskan-cetinden-cocuklara-hediye
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.