Özlem Gürses: Kılıçdaroğlu hükümetin adımlarını önceden öğreniyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İrlandalıları kullanmaya başladığı yorumuna gazeteci Özlem Gürses'ten de onay geldi. Özlem Gürses, iktidarın planladığı projelerin Erdoğan'ın açıklamasına günler kala Kılıçdaroğlu tarafından duyurulmasını "İçeriden bilgi alıp hükümetin yapacaklarını önceden açıklamaya başladı." diye açıkladı.
Mevlüt Peker
|
30 Temmuz 2022, Cumartesi - 10:42
Özlem Gürses: Kılıçdaroğlu hükümetin adımlarını önceden öğreniyor

Gazeteci Özlem Gürses, muhalefetin, hükümetin atacağı tüm adımları önceden haber aldığını, hükümetin projesini açıklamaya günler kala muhalefetin aynı projeyi vaat ederek gündem belirlediğini söyledi.

Son dönemlerde iktidarın ürettiği ve hayata geçirmeyi planladığı tüm projeler, hükümetin kamuoyuna duyurmasına birkaç gün kala muhalefet tarafından vaat olarak açıklanıyor. İktidarın tasarladığı ve uygulamaya konulacağı müjdesini vereceği proje ve faaliyetlerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan birkaç gün önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından vaat olarak açıklanması akıllara, muhalefetin iktidar içinde köstebeklerinin hatta İrlandalıların olduğu düşüncesini getiriyordu.

"Muhalefet iktidarın hamlelerini önceden öğreniyor"

Konuyu YouTube kanalında masaya yatıran gazeteci Özlem Gürses, iktidarın farklı konularda yapacağı hamlelerin, atacağı adımların muhalefet tarafından önceden öğrenildiğini ve buna göre propaganda geliştirdiğini belirtti.

Özlem Gürses şunları söyledi:

"Bürokrasiden CHP'ye ve 6'lı masaya bilgi geliyor. Seçim ekonomisine geçti iktidar bir süredir. Biliyorsunuz kesenin ağzı açıldı ve bir takım kesimlere iyileştirici tedbirler alınıyor. Bu kapsamda birtakım adımlar atıyor iktidar ve muhalefet bunları önceden öğreniyor.

‘KYK meselesi önceden öğrenilip adım atıldı’

Örneğin KYK borçlarının faizlerinin silinmesiyle ilgili adımını muhalefet önceden öğrendi ve hafta sonu bir etiket çalışması yapıp KYK meselesini gündeme getirdi ve tweet attı Kılıçdaroğlu. Hemen o pazartesi günü hem üniversite sınavı sonuçları açıklandı hem kabine toplandı ve KYK faizlerinin silineceği açıklandı.

‘Otomotivde vergi indirimi konusu da önceden öğrenildi’

Benzer şekilde otomotivde büyük sıkıntı olduğunu biliyorduk. Bu sıkıntının önüne geçmek için iktidarın bir vergi düzenlemesi yapması adımı vardı iktidarın, muhalefet bunu da önceden öğrendi muhalefet ve dün akşam apar topar saat 22.00'de o mutfak videosu çekildi ve ekrana geldi. Dolayısıyla bir süredir gündemi muhalefet belirliyor ve iktidarın önünde gidiyor ve bu enteresan."

http://ankaramasasi.com/haber/1682342/ozlem-gurses-kilicdaroglu-hukumetin-adimlarini-onceden-ogreniyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.