Adnan Beker'den Ulus esnafına ziyaret

İyi Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi Grupbaşkanvekili Adnan Beker Ulus Anafartalar Belediye Çarşısı esnafı ile buluştu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da toplantının bir bölümüne görüntülü olarak katıldı.
Ersin Küçükbarak
|
03 Ağustos 2022, Çarşamba - 16:12
Adnan Beker'den Ulus esnafına ziyaret

Adnan Beker, esnaf gezilerine Ulus’ta devam etti.

İyi Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi Grupbaşkanvekili  Beker bu kez Ulus Anafartalar Belediye Çarşısı esnafı ile bir araya geldi.

Çarşı esnafının sorunlarını dinleyen Beker, kendisine aktarılan meselelerin çözümü için yetkili bürokratlar ile esnafı görüştürdü.

Toplantının bir de sürpriz katılımcısı da vardı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da toplantıya görüntülü olarak katılıp esnafla selamlaştı.

Mansur Yavaş’a ilgi ve desteği için teşekkür eden esnaflar bundan sonra da ABB’nin desteğini görmeye devam edeceklerine yönelik inançlarını dile getirdiler.

Adnan Beker sosyal medyadan ziyarete ilişkin yaptığı paylaşımda, “Bugün Ulus Anafartalar Belediye Çarşısı esnafımız ile bir araya gelerek; çarşımızın sorunlarını dinleyip çözümü için yetkili bürokratlarımız ile esnafımızı görüştürdük. ABB Başkanımız Sn. @mansuryavas06’a toplantımıza katılarak konuyla yakından ilgili olduğu için teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/1692410/adnan-bekerden-ulus-esnafina-ziyaret
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.