50 metrelik uçurumdan motosikletiyle yuvarlandı

Adana’da arkadaşlarıyla doğa gezisine çıkan Kadir Puloğlu, uçurum sırtından geçişi sırasında dengesini kaybederek motosikletiyle birlikte 50 metrelik uçurumdan aşağı yuvarlandı. Kadir Puloğlu'nun düştüğünü gören arkadaşı İhsan Can da peşinden koşunca yaralı sayısı 2'ye yükseldi.
Mevlüt Peker
|
12 Ağustos 2022, Cuma - 12:46
50 metrelik uçurumdan motosikletiyle yuvarlandı

56 yaşındaki emekli vatandaş Kadir Puloğlu, cumartesi günü arkadaşlarıyla motosikletli doğa gezisine çıktı.

Cumartesi gecesi Adana’nın Aladağ ilçesindeki Kapuzbaşı Şelaleleri'nde kalan doğasever grup, pazar günü dönüş yoluna girdi. Engebeli araziden geçişleri sırasında gruptan biri motosikletiyle uçurum kenarından geçemeyince direksiyon başına Kadir Puloğlu geçti.

Kadir Puloğlu, 35 KC 4182 plakalı motosikletle uçurum kenarından geçmek için motoru ağır ağır sürmeye başladı. Tam sırt noktasında dengesini kaybeden Kadir Puloğlu, motosikletle beraber 50 metre yükseklikteki uçurumdan aşağı yuvarlandı.

Puloğlu’nun düştüğünü gören 35 yaşındaki İhsan Can ani reflekste bulunarak arkadaşının peşinden koştu ancak kendisi de uçurumdan aşağı yuvarlandı.

Kadir Puloğlu ve İhsan Can kendi imkânlarıyla ucurumdan çıkarken arkadaşları 112 Acil Sağlık Merkezini arayarak yardım istedi. Nerede olduklarını tarif edemeyen gruba ambulans gönderilemedi. Bu kez grup, 150 kilometre ilerleyerek bildikleri bir noktada durdu ve adres vererek yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ambulanslarla Kadir Puloğlu ve İhsan Can’ı hastaneye götürdü.

Tedavi sonrası Pozantı ilçesinde dinlenmeye çekilen Kadir Puloğlu, "Bu bize büyük bir ders oldu. O rotayı kullanacak arkadaşlar çok dikkat etsin. Biz Allah'a şükür kazayı ufak atlattık" diye konuştu.

http://ankaramasasi.com/haber/1709524/50-metrelik-ucurumdan-motosikletiyle-yuvarlandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.