Motokurye çocuğa çarpmamak için kendini hiçe saydı

Bursa’da bir motokurye, yola aniden atlayan küçük çocuğa zarar vermemek için motoru aksi yöne devirerek kendini yaraladı. O anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Mevlüt Peker
|
01 Ağustos 2022, Pazartesi - 16:18
Motokurye çocuğa çarpmamak için kendini hiçe saydı

Bursa merkez Osmangazi ilçesi Güneştepe Mahallesi’nde bir motokurye, dağıtıma çıktıktan sonra ara sokaktan geçerken küçük bir çocuk saklandığı yerden aniden yola fırladı. Motokurye ise çarparak çocuğa zarar vermemek için motoru devirerek kendine zarar verdi. Kazada vücudunda sıyrıklar oluşan kurye ile küçük çocuğun yanına çevredekiler koşarken, 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istenmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Kazanın yaşandığı yere gelen sağlık ekipleri, vücudunda sıyrıklar oluşan motokurye ile motosikletin sürtünerek yere düşürdüğü küçük çocuğu ambulansa alarak her ihtimale karşı Bursa Şehir Hastanesi’ne götürdü.

Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde, küçük çocuğun bir anda yola fırladığı ve yapacak bir şeyi kalmayan motorkuryenin ani refleks ile çocuğa çarpmamak için motoru devirdiği ve kendini yere attığı görülüyor.

http://ankaramasasi.com/haber/1685754/motokurye-cocuga-carpmamak-icin-kendini-hice-saydi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.