Hakan Han Özcan, AK Parti'nin kuruluş yıl dönümünü kutladı

AK ​Parti Ankara il Başkanı Hakan Han Özcan, partinin kuruluşunun 21. yılı vesiyle yaptığı paylaşımda "Yeni zaferlere hazırız, yeni başarı hikayelerine hazırız. Çünkü biz Türkiye’ye sevdalıyız" ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
15 Ağustos 2022, Pazartesi - 11:03
Hakan Han Özcan, AK Parti'nin kuruluş yıl dönümünü kutladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 21'inci kuruluş yıl dönümünü kutluyor. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 14 Ağustos 2001 tarihinde kurduğu AK Parti'nin sloganı ise " Erdemliler Hareketi" oldu.

Kuruluşun 21. yılı vesilesiyle AK Parti Ankara il Başkanı Hakan Han Özcan, bir mesaj paylaştı.

"Yeni başarı hikayelerine hazırız"

Paylaşımında "21 yıl önce Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan‘ın liderliğinde başlayan yolculuğumuz gönüller kazanarak, doğudan batıya umut olarak, kangrene dönmüş sorunlara neşter vurarak, hayal kurmayı unutmuş bir millete ilham olarak,  mazlum coğrafyalardan dua alarak, her türlü tehdide göğüs gererek, her masadan güçlü kalkarak, dev yatırımlarla rekorlar kırarak, 2023-2053 -2071 hedeflerine durmaksızın koşarak devam ediyor." ifadelerini kullanan Özcan " Bu süreçte en büyük gücü milletin desteği olan partimizin, 21 yıllık tecrübesi, 21 yıllık enerjisi, 21 yıllık sevdası yeni başarıların da kaynağı…. Yeni zaferlere hazırız, yeni başarı hikayelerine hazırız. Çünkü biz Türkiye’ye sevdalıyız" diye yazdı.

http://ankaramasasi.com/haber/1713782/hakan-han-ozcan-ak-partinin-kurulus-yil-donumunu-kutladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.