Önce kadını, sonra kendini defalarca böyle bıçakladı

Birlikte tatile geldiği 29 yaşındaki kadın ile para anlaşmazlığı yaşayan 56 yaşındaki adam, önce genç kadını, ardından ihtiyar bedenini bıçakla doğradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ise görevleri gereği adamı kurtarmaya çalıştı. O anlar kayıt altına alındı.
Mevlüt Peker
|
18 Ağustos 2022, Perşembe - 15:19
Önce kadını, sonra kendini defalarca böyle bıçakladı

Olay, Antalya ilinin merkez Sorgun Mahallesi’ne bağlı Herford Caddesi üzerinde dün akşam saatlerinde yaşandı.

40 ABF 800 plakalı otomobil ile Kırşehir’den Manavgat’a tatile gelen 56 yaşındaki Cenap K. ve 29 yaşındaki Ayşe Z.D, Herdford Caddesi'ne geldiklerinde alkolün de etkisiyle aracın içinde “para tartışması” yaşadı.

Tartışma sırasında Cenap K, Ayşe Z.D’yi bıçaklamaya başladı.

Tam o sırada olay yerinden geçen motosikletli iki genç, yaralı kadını öfkeli adamın elinden kurtardı ve 112 Acil Çağrı Merkezini aradı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve sağlık ekibi gönderildi. Sağlık ekipleri yaralı kadına olay yerinde müdahale etti, ardından ambulansa alarak Manavgat Devlet Hastanesine götürdü.x

Cenap K. ise polis ekiplerini karşısında görünce bıçağı kendi boğazına dayadı ve tehdit etmeye başladı. Karnını ve boğazını defalarca kesen Cenap K, polislerin biber gazlı müdahalesiyle etkisizleştirildi.

Kendi kendini bıçaklayarak polis ve sağlık ekiplerini de canından bezdiren Cenap K, yine sağlık ekiplerinin müdahalesiyle hayatta tutulmaya çalışıldı.

Cenap K. özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

http://ankaramasasi.com/haber/1721636/once-kadini-sonra-kendini-defalarca-boyle-bicakladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.