Cemal Enginyurt'tan Şamil Tayyar'a zehir zemberek Fatma Yavuz tepkisi

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, Demokrat Parti Genel Kadın Kolları Başkanı Fatma Yavuz'un Oktay Yaşar'dan gayrimeşru bir çocuğu olduğu iddiasında bulunan Şamil Tayyar'a sert ifadelerle tepki gösterdi. Enginyurt "Şamil Tayyar, eşinin yüzüne nasıl bakıyorsun. Çocuklarının yüzüne nasıl bakıyorsun.? Gayrimeşru çocuk sıralamasına girersek, AKP’liler olarak rekor kırarsınız" ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
15 Eylül 2022, Perşembe - 14:37
Cemal Enginyurt'tan Şamil Tayyar'a zehir zemberek Fatma Yavuz tepkisi

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, AK Parti Merkez Yönetim Kurulu üyesi Şamil Tayyar'ın " Ankara Kuşu Oktay Yaşar’ın DP Kadın Kolları Başkanı Fatma Yavuz’la gayrimeşru ilişkisinden 13.01.2022’de ‘B..’ adında bir bebeği oluyor. Yaşar, 28.01.2022’de ‘tanıma senedi belgesi’ ile babalığı kabul ediyor." açıklamalarına tepki gösterdi.

" Gayrimeşru çocuk sıralamasına girersek, AKP’liler olarak rekor kırarsınız"

Demokrat Parti Genel Başkanı Fatma Yavuz'un Oktay Yaşar'la imam nikahıyla evli olduğunu belirten Enginyurt "Şamil Tayyar, eşinin yüzüne nasıl bakıyorsun. Çocuklarının yüzüne nasıl bakıyorsun? Gayrimeşru çocuk sıralamasına girersek, AKP’liler olarak rekor kırarsınız." dedi.

Enginyurt sözlerine şöyle devam etti;

4 tane kadınla evli olan bakanları vardı. 3 tane kadınla evli olan belediye başkanları var. Hiç ayıplamadık, niye evlisiniz demedik? Niye başka kadınlardan çocuğunuz var demedik? Kimse bu kadar belden aşağı vuruş yapmadı. Niye yapıyorlar susturmak , yıldırmak için.

"Ahlaki mi? İnsani mi? İslami mi? "

Şamil Tayyar'a seslenen Enginyurt, varsa sorunu Oktay Yaşar'la çözmesi tavsiyesinden bulunurken "Ama daha bir aylık çocuğu gayrimeşru ilan etmek, ahlaki mi? İnsani mi? İslami mi? Dolayısıyla zıvadan çıkmış bir iktidar var."

http://ankaramasasi.com/haber/1783904/cemal-enginyurttan-samil-tayyara-zehir-zemberek-fatma-yavuz-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.