Murat Karayalçın, "Bizim HDP ile ilişkimiz var"

Cumhuriyet Halk Partisi Dış Politika Kurulu’nun kıdemli üyesi Murat Karayalçın, HDP ile ilgili itiraf gibi bir açıklama yaptı. Karayalçın, "Bizim HDP ile ilişkimiz var" dedi.
Onur Çetinkaya
|
12 Ekim 2022, Çarşamba - 12:28
Murat Karayalçın, "Bizim HDP ile ilişkimiz var"

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Uşak Milletvekili Özkan Yalım'dan sonra partinin Dış Politika Kurulu’nun kıdemli üyesi Murat Karayalçın'dan da HDP ile ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi.

Katıldığı yayında altılı masayla ilgili değerlendirmede bulunan Karayalçın, "HDP ile birlikte olmamız gerekiyordu" ifadesini kullandı.

"Bizim HDP ile ilişkimiz var"

CHP'nin altılı masada olmasına rağmen HDP ile görüştüğünü söyleyen Murat Karayalçın, bu görüşmenin devam etmesi gerektiğinin altını çizdi. 

Karayalçın konuşmasında, "Bizim HDP ile ilişkimiz var CHP olarak. Net olarak söylüyorum. Başlangıçta benim önerim buydu bizim HDP ile birlikte olmamız gerekiyordu. Hem HDP ile Hem İYİ parti ile CHP olarak. Olmadı ama başka bir şey ortaya çıktı. Ama bizin HDP ile görüşmemiz sürüyor. Ve sürmeli. O birlikten ayrı olarak" ifadelerini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/1830552/murat-karayalcin-bizim-hdp-ile-iliskimiz-var
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.