Mehmet Yılmazer: Planlama yapıp belediyelerimiz yardımlara başlayacak

AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer, ABB'nin sosyal yardımlarını erteledikleri vatandaşlara kısa sürede içinde yardımları ulaştırmaya başlayacaklarını açıkladı.
Ankara Masası
|
15 Ekim 2022, Cumartesi - 16:55
Mehmet Yılmazer: Planlama yapıp belediyelerimiz yardımlara başlayacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) sosyal yardım alan vatandaşlara bir mesaj göndererek, suya yüzde 50 indirim yapılmasından dolayı ASKİ'ye kaynak aktarmak zorunda olduklarını, sosyal yardımların bir süre erteleneceğini bildirdi. 

Gönderilen mesajda sosyal yardım alan vatandaşların taleplerini ilçe belediyelere iletmesi istendi.

AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer, ABB'den atılan bu mesaja sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

"Siyaset müsveddeleri halkı tehdit etmekle kalmayıp şimdi yardımlar için İlçe Belediye Başkanlarımızdan talep için vatandaşa mesaj atıyorlar. Acizler, kasaba siyasetçileri, ucuz kompedanlar sizi!" ifadelerini kullanan Yılmazer, sosyal yardım alan vatandaşların listesinin belediye başkanlarının ABB'den talep ettiğini ifade etti.

Yılmazer, listelerin iletilmesinin ardından planlama yapılarak kısa sürede yardımların başlayacağına vurgu yaptı.

Yaşar Neslihanoğlu'na tepki

ABB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu'nun, meclis toplantısı sırasında isimleri Meclis Başkanvekili Fatih Ünal'a vermesini de eleştiren Yılmazer "Resmî yazı yerine USB ile vatandaşın açık rıza beyanını almadan CHP grup başkanvekili KVKK ihlalinde bulunmuştur. Bu hususu da buradan ihbar ediyoruz." diye yazdı.

"Ucuz kasaba siyasetçileri"

" Şimdi Mansur Yavaş en çok güvendiğiniz sosyal yardım belediyeciliğinizde söndü." diyen Yılmazer paylaşımına şöyle devam etti:

"Yalancının mumu yatsıya kadar yanar diye boşuna dememişler. Bundan sonra halka parmak sallama, tehdit savurma. Bir de Enerji Bakanlığının elektrik direklerine Su indirimi ile ilgili ilanlar asma! O direkleri resmî olarak görünmeyen Adnan Berker’in direkleri olduğunu ve bunu da bize karşı kullanma terbiyesizliğinin hesabının sorulacağını bilesiniz. Neden sizin Bilboard talebinizi reddettiğimizi şimdi anladınız mı ucuz kasaba siyasetçileri!!!"

ABB'den mesaj gönderildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal yardım alan vatandaşlara bir mesaj göndererek, ilçe belediyelerden yardımları talep etmesi istenmişti.

http://ankaramasasi.com/haber/1839426/mehmet-yilmazer-planlama-yapip-belediyelerimiz-yardimlara-baslayacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.