Göreve giden polisle pitbull gezdirenler arasında tartışma: 1 ölü

Fatih'te görev yerine giden polis memur ile pitbull cinsi köpek gezdiren 3 kişi arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya döndü. Kavga sırasında kendisini korumak isteyen polis memuru silahını ateşlemesi sonucu yaralanan 25 yaşındaki H.G. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Ankara Masası
|
07 Aralık 2022, Çarşamba - 09:38
Göreve giden polisle pitbull gezdirenler arasında tartışma: 1 ölü

Olay, akşam saatlerinde Fatih Katip Kasım Mahallesi Langa Hisarı Caddesi’nde meydana geldi.

 İddiaya göre görev yerine giden  polis memuru K.A. ile yanlarında pitbull cinsi köpek gezdiren H.G., C.K. ve B.A.P. isimli 3 kişiden birinin, polis memuruna omuz atması sonucu tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönerken, şahıslardan  H.G., polis memuruna yumruk attı.

3 kişinin saldırısına uğrayan polis K.A. da yanında bulunan silahı çıkararak birkaç el ateş açtı. Kurşunlardan birinin isabet ettiği  25 yaşındaki H.G. yere yığıldı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Vurulan 25 yaşındaki H.G. olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılırken yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  Ölen şahsın uyuşturucu, hırsızlık, kapkaç ve kasten yaralama gibi suçlardan çok sayıda kaydı olduğu ortaya öğrenildi.

Hastaneye gelen H.G.'nin yakınları taşkınlık çıkardı.

http://ankaramasasi.com/haber/1991344/goreve-giden-polisle-pitbull-gezdirenler-arasinda-tartisma-1-olu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.