"Erzurum'da havalimanı mı vardı?" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a muhalefetten eleştiri

Muhalefetten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Erzurum değişiyor. Havalimanı mı vardı Erzurum’da? Ama şimdi var" açıklamasına eleştiri geldi.
Ecem Çetin
|
25 Aralık 2022, Pazar - 12:38
"Erzurum'da havalimanı mı vardı?" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a muhalefetten eleştiri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum’da Gürcükapı Kentsel Dönüşüm Projesi, İspir-Rize İl Sınırı Yolu, Çat Afet Konutları ile yapımı tamamlanan projelerin toplu açılış törenine katıldı. 

Erzurumlulara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Erzurum değişiyor. Havalimanı mı vardı Erzurum’da? Ama şimdi var" açıklamasında bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu açıklamasına muhalefetten eleştiri geldi

"Erzurum’u ne sanıyorlar, merak ediyorum"

Sosyal medya hesabından açıklama yapan, İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, "AKP öncesi Erzurum’da havaalanı yokmuş meğerse. Aziz hemşehrilerime bir de ben sorayım; Erzurum ‘da AKP öncesi havaalanı var mıydı? Erzurum’u ne sanıyorlar, merak ediyorum.." ifadelerini kullandı. 

" Ne varsa senle var oldu"

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, ise şu paylaşımı yaptı:

"Erdoğan, Erzurum da bizim iktidarımızdan önce havaalanı mı vardı? demiş. Yoktu abi yoktu. Ne varsa senle var oldu. Hatta giyecek kıyafetimiz, yiyecek ekmeğimiz bile yoktu. Yalnız kulağına bir şey diyeyim mi? O yok dediğin günleri çok özlüyorum."

"Söyleyecek sözü kalmayanlar milleti kandırma derdine düştü"

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan,"Söyleyecek sözü kalmayanlar milleti kandırma derdine düştü. Erdoğan 1993’te sivil uçuşa açılan Erzurum Havalimanı’nı kendilerinin açtığını söyledi!" ifadelerine yer verdi. 

http://ankaramasasi.com/haber/2024798/erzurumda-havalimani-mi-vardi-diyen-cumhurbaskani-erdogana-muhalefetten-elestiri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.