Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Delikanlı’dan partideki koruma polislerinin çekilmesine tepki

Demokrat Parti (DP) Genel Merkezi'nde görev yapan üç koruma polisi, “personel yetersizliği” gerekçe gösterilerek geri çekildi. DP Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı, karara tepki göstererek, “Ne genç liderim Gültekin Uysal’ın ne de biz yol arkadaşlarının korunmaya ihtiyacı var. Hedef gösterip zafiyet yaratanlara inat bizim yol yürüdüğümüz görünmez ordularımız var” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
23 Ocak 2023, Pazartesi - 12:40
Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Delikanlı’dan partideki koruma polislerinin çekilmesine tepki

Demokrat Parti Genel Merkezi’nde görev yapan üç koruma polisi, Hassas Bölgeler Koruma Şube Müdürlüğü tarafından personel yetersizliği gerekçe gösterilerek geri çekildi. Parti koruması için Dışişleri Bakanlığı'nda görev yapan bir polis memuru görevlendirildi. Aynı görevlinin, gün içinde hem Refah Partisi’ne hem de Demokrat Parti'ye baktığı öğrenildi.

"Var ise cesaretiniz koruma ordularınız olmadan çıkalım Ankara sokaklarına "

Emniyet'in kararına tepki gösteren Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı sosyal medyadan karara tepki gösterdi.

Delikanlı yaptığı paylaşımda, “ Ne genç liderim Gültekin Uysal’ın ne de biz yol arkadaşlarının korunmaya ihtiyacı var. Hedef gösterip zafiyet yaratanlara inat bizim yol yürüdüğümüz görünmez ordularımız var. Var ise cesaretiniz koruma ordularınız olmadan çıkalım Ankara sokaklarına !” notunu düştü.

Delikanlı paylaşımında şunları dile getirdi:   

"İhtiyacımız yok"

"Bir bahane uydurmuşlar personel yetersiz deyip partimizde görevli polisleri bulundukları noktalardan çekmişler. Kendilerinin koruma ordularıyla gezdiğini unutuyor muyuz? Unutmuyoruz. Ancak şunu da bilmelerini istiyoruz. İhtiyacımız yok. Sizden korkan sizin gibi olsun. Biz memleketinin yanında, milletiyle bütünleşmiş, vatandaşıyla iç içe bir siyasi partiyiz. Kapımız açık, çayımız demli, bekliyoruz. Lakin bu bir hedef göstermesi bu bir güvenlik zafiyetiyse sorumlusu da sizsiniz."

http://ankaramasasi.com/haber/2063175/demokrat-parti-ankara-il-baskani-delikanlidan-partideki-koruma-polislerinin-cekilmesine-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.