Gelecek Partisi Sözcüsü Özcan’dan “6’lı masa başarısız olursa millet siyaseti komple tasfiye eder” çıkışı

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, 6'lı masadaki liderlerin Türkiye’deki tablonun vehametinin ve birlikte çalışmaları gerektiğinin farkında olduklarını belirterek, Türkiye’nin başka da bir yolu yoktur. Bunun devam etmesinin önünde engeller çıkarsa ne olur? Yeni bir denge oluşur Türkiye siyasetinde. Ve bu millet bugünkü siyaseti komple tasfiye eder. Bu çocuk oyuncağı değil” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
01 Şubat 2023, Çarşamba - 16:50
Gelecek Partisi Sözcüsü Özcan’dan “6’lı masa başarısız olursa millet siyaseti komple tasfiye eder” çıkışı

Serkan Özcan Ankara Masası Gündem programında gazeteci Gürkan Zengin’in konuğu oldu.

“6 lider bu süreci rasyonel şekilde sürdürebilir mi? Cumhuriyet tarihinde bunun örneği yok” sorusu üzerine Özcan, “Sürdürebilir. Çaba bu olmalıdır, niyet bu olmalıdır” ifadesini kullandı.

“Millet bugünkü siyaseti komple tasfiye eder”

“Türkiye’nin başka da bir yolu yoktur” diyen Özcan,  “Bunun devam etmesinin önünde engeller çıkarsa ne olur? Az önce dediğim, yeni bir denge oluşur Türkiye siyasetinde. Ve bu millet bugünkü siyaseti komple tasfiye eder. Komple tasfiye eder. Bu çocuk oyuncağı değil.” şeklinde konuştu.

Özcan şöyle devam etti:

“Ben, altı liderin memleketin durumunu, vehametini anladığını düşünüyorum”

“Ben, altı liderin memleketin durumunu, vehametini anladığını düşünüyorum. Ben size varsayımsal bir şey söyledim, anlaşılmadıysa bu kağıtların çıkışını, o süreçteki çileyi, o uzlaşı nezaketini gördüğüm için söylüyorum. Ben orada bir samimiyet görüyorum.”

“Yani onlar başarısız olurlar da siz olmazsınız, hayır olabilirsiniz”

“ Geldiğimiz noktada bu anlaşılmadıysa, bu bir başarısızlıkla sonuçlanır. Tıpkı, rayından çıkan Ak Parti – MHP koalisyonunun başarısızlığa uğradığı gibi şu anda. Yani başarı ya da başarısızlık, tek bir parti ya da koalisyona, tek bir ittifaka, tek bir siyasi partiye özgü bir şey değil. Yani onlar başarısız olurlar da siz olmazsınız, hayır olabilirsiniz.”

“6 lider bu işin içinden çıkaracaklar bu ülkeyi”

“ Ama benim gördüğüm niyet, bunları lütfen söylemem lazım. Benim gördüğüm niyet, benim gördüğüm nezaket, benim gördüğüm karşılıklı feragat bana şunu söylüyor; bu altı lider memleketin durumunun vehametini kavramış durumdalar ve bu işin içinden çıkaracaklar bu ülkeyi. Ondan sonra biz yarışacağız.”

http://ankaramasasi.com/haber/2065412/gelecek-partisi-sozcusu-ozcandan-6li-masa-basarisiz-olursa-millet-siyaseti-komple-tasfiye-eder-cikisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.