Depremin 11'inci gününde kurtarılan Aleyna Ölmez'in yakınları gözyaşlarına boğuldu

Kahramanmaraş merkezli büyük depremlerin 11. gününde 248.saatte 17 yaşındaki Aleyna Ölmez’in enkazdan sağ çıkarılması bölgede bayram havası yaşattı. Aleyna’nın yakınları kurtarma çalışmasına ara vermeden çalışan madencilere sarılıp gözyaşı dökerken kardeşinin de kurtarma çalışmasına devam ediliyor.
Büşra Bayrak
|
16 Şubat 2023, Perşembe - 13:18
Depremin 11'inci gününde kurtarılan Aleyna Ölmez'in yakınları gözyaşlarına boğuldu

Türkiye, depremin 11'inci gününde arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü Kahramanmaraş'tan gelen mucize haberle sevinç yaşadı. 

Kayabaşı Mahallesi Atabey Apartmanı'nda yapılan arama kurtarma çalışmasında depremin 248'inci saatinde kurtarılan 17 yaşındaki Aleyna Ölmez’in haberi bir kez daha herkesi umutlandırdı. 

Madenciler, Sakarya Büyükşehir itfaiye ekipleri, JAK ekipleri, UMKE ekiplerinin enkaz altından sağ olarak çıkardığı Aleyna Ölmez tedavi için hastaneye sevk edildi.

Bu müthiş operasyon sonrası enkaz alanında sevinç yumağı oluşturuldu. 11 gündür bekleyen Aleyna’nın teyzesi Güler Duman, ısrarla çalışmasını sürdüren kurtarma ekibindeki madenciye sarılarak teşekkür etti.

"Allah’tan ümit kesilmez"

Sevinç gözyaşlarına boğulan Duman,“11 gündür bizi yalnız bırakmadılar. Bunların sayesinde yeğenim kurtuldu. Gece gündüz buradalar. Allah onlardan razı olsun” dedi.

Kuzeni Feyzullah Çelik de Aleyna'nın kardeşinin de enkaz altında olduğunu, onun da çıkarılmasını ümit ettiklerini kaydetti.

Madenci ise kendisine yöneltilen övgüler üzerine, “Beni katmayın. Biz hepimiz buradayız. Biz çalışmaya devam edelim. Allah’tan ümit kesilmez” sözleriyle mütevaziliğini gözler önüne serdi.

Madenci, AFAD ve itfaiye ekiplerinin enkaz altında Aleyna’nın kardeşini kurtarma çalışmaları da sürüyor.

http://ankaramasasi.com/haber/2069523/depremin-11inci-gununde-kurtarilan-aleyna-olmezin-yakinlari-gozyaslarina-boguldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.