İYİ Parti Ankara İl Başkanı Faruk Köylüoğlu: "İnşallah bugünleri geçireceğiz "

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Faruk Köylüoğlu, Kızılcahamam'a yerleşen depremzedeleri ziyaret etti. Köylüoğlu "Ankara İl Teşkilatı olarak ilk gün 7 tır çıkardık. Altı günde kırk sekiz tır bölgeye sevkiyatımızı yaptık. Buraya gelen, Ankara’ya genle misafirlerimizle de ilgilenmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
19 Şubat 2023, Pazar - 10:08
İYİ Parti Ankara İl Başkanı Faruk Köylüoğlu: "İnşallah bugünleri geçireceğiz "

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından evleri yıkılan binlerce kişi bölgelerini terk etmek zorunda kaldı.

Depremzedeler yurdun çeşitli yerlerine göç ederken, o illerden biri de Ankara oldu. Ankara'ya gelen depremzedeler için tüm imkanlar seferber edildi.

Bazı afetzedeler Kızılcahamam'da Şifa Termal Sosyal Tesisi ve Akasya Termal Otel'e yerleştirildi.

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Faruk Köylüoğlu da depremzedeleri ziyaret etti. 

"Altı günde kırk sekiz tır gönderdik"

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Köylüoğlu ilk günden itibaren tüm imkanlarını depremzedeler için seferber ettiklerini belirterek "İYİ Parti Kızılcahamam ilçe teşkilatımız Nurullah ve Coşkun başkan hep berber, Kadın Kollarından Sorumlu Fatma başkanımız birlikte buraya yerleştirdikleri depremzedelere ilgi ve alakalarını gösteriyorlar. Biz de ziyaret edip, eksikleri nelerdir? İhtiyaçları nelerdir? Onların temini için elimizde ne geliyorsa yapalım diye buraya geldik. İnşaallah Allah yardımcımız olsun, yardımcıları olsun. O bölgedekilerle de ilgileniyoruz. Biz bu arada Ankara İl Teşkilatı olarak ilk gün 7 tır çıkardık. Altı günde kırk sekiz tır bölgeye sevkiyatımızı yaptık. Buraya gelen, Ankara’ya gelen misafirlerimizle de ilgilenmeye çalışıyoruz, bütün il ve ilçe teşkilatımız olarak. İnşallah bugünleri geçireceğiz diyoruz. Allah herkesin yardımcısı olsun." diye konuştu.

http://ankaramasasi.com/haber/2070297/iyi-parti-ankara-il-baskani-faruk-koyluoglu-insallah-bugunleri-gecirecegiz-
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.