Cemal Enginyurt: "Seçim kaybedilirse liderler tasfiye olur"

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, İYİ Parti'ye birlikte hareket etme çağrısında bulundu. Enginyurt "Eğer seçim kaybedilirse hiç kimse ben söylemiştim, ben görmüştüm demeye vakit bile bulamadan millet tarafından çok ağır bir şekilde cezalandırılacaktır. Liderler tasfiye olur. " dedi.
Ankara Masası
|
06 Mart 2023, Pazartesi - 12:38
Cemal Enginyurt: "Seçim kaybedilirse liderler tasfiye olur"

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, altılı masada yaşanan aday krizinin ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ittifaktan ayrılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

" Liderler tasfiye olur"

 "Demokrat Parti olarak biz masanın altılı olarak devamından yanayız" diyen Enginyurt "Bu seçim kaybedildiği takdirde Altılı Masa'dan hiçbir parti, hiçbir lider Sayın Akşener de dahil olmak üzere kazanan olmayacak. Eğer seçim kaybedilirse hiç kimse ben söylemiştim, ben görmüştüm demeye vakit bile bulamadan millet tarafından çok ağır bir şekilde cezalandırılacaktır. Liderler tasfiye olur. Dolayısıyla altı lider tekrar ortak hareket etmeli, birlik, beraberlik içerisinde hareket etmeli." ifadelerini kullandı.

" Milletin beklentisi olan bir masadır"

Seçimin cumhuriyete inananlarla cumhuriyet karşıtları arasında olacağını belirten Enginyurt "Bu seçim sağ, sol seçimi değil, siyasi parti kavgası değil, millet mücadelesidir. Millet mücadelesinde de nefis olmaz kibir olmaz. Sen ben olmaz. Onun için bu masa milletin umudu olan bir masadır. Milletin beklentisi olan bir masadır. Milletin geleceğinin kurtuluşu olarak gördüğü bir masadır. "diye konuştu.

T24'ten Eray Görgülü'ye konuşan Enginyurt, masaya zarar gelmemesi gerektiğinin altını çizdi.

http://ankaramasasi.com/haber/2074120/cemal-enginyurt-secim-kaybedilirse-liderler-tasfiye-olur
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.