Türkiye'deki en üst düzey terörist Leyla Amed kod adlı Hamiyet Yalçınkaya öldürüldü

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Eren Abluka Bestler Dereler Operasyonu'nda Türkiye’deki en üst düzey terörist olan; ​Sözde Botan Saha Sorumlusu Kırmızı Kategorideki Leyla Amed kod adlı Hamiyet Yalçınkaya'nın öldürüldüğünü açıkladı.
Ankara Masası
|
11 Mart 2023, Cumartesi - 11:45
Türkiye'deki en üst düzey terörist Leyla Amed kod adlı Hamiyet Yalçınkaya öldürüldü

Şırnak'ta başlatılan Eren Abluka Bestler Dereler Operasyonu'nda terör örgütü PKK'ya ağır darbe vuruldu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'deki en üst düzey terörist Leyla Amed kod adlı Hamiyet Yalçınkaya öldürüldüğünü açıkladı.

Bakan Soylu sosyal medyada yaptığı açıklamada "Durmak yok! Eren Abluka Bestler Dereler Operasyonu'nda Türkiye’deki en üst düzey terörist olan;Sözde Botan Saha Sorumlusu Kırmızı Kategorideki Leyla Amed kod adlı Hamiyet Yalçınkaya SARI TORBADA. Kahraman Jandarma'mıza tebrikler" paylaşımında bulundu.

Çok sayıda mühimmat ele geçirildi

Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığı koordinasyonunda devam eden "Eren Abluka Sonbahar Kış- 26 Operasyonu" kapsamında Cizre kırsalında tespit edilen sığınakta çok sayıda silah ve mühimmat bulundu.

Cudi Dağı Tuşimiya Vadisi bölgesinde tespit edilen sığınakta, 1 Zagros keskin nişancı tüfeği, 5 AK-47 piyade tüfeği, 15 bin 280 çeşitli çap ve ebatta mühimmat ile 25 el bombası ele geçirildi.

http://ankaramasasi.com/haber/2074752/turkiyedeki-en-ust-duzey-terorist-leyla-amed-kod-adli-hamiyet-yalcinkaya-olduruldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.