Togg bantlarından araç fışkırıyor, sıra gazda!

Togg’un karton olduğunu ileri sürenlere cevap niteliğinde görüntüler geldi. Sıra, gazın hava olduğunu söyleyenlere geldi…
Mevlüt Peker
|
17 Mart 2023, Cuma - 22:52
Togg bantlarından araç fışkırıyor, sıra gazda!

Türkiye'nin yerli ve akıllı otomobili Togg'un yeni açılan sipariş süreci adeta fırtına gibi esiyor. Türk halkı milli ve yerli otomobil sahibi olmak için sıraya girdi. İlk 24 saatte 22.150 adet T10X ön siparişinde bulunulurken, sahiplerini bekleyen Togg araçlarının üretim bantlarındaki görüntüleri de servis edildi.

Togg'un resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımlarda, "24 saatte aldığımız 22 bin 150 adet T10X ön siparişi ardından anlık Togg Teknoloji Kampüsümüz. Ay sonundan itibaren teslimatlara başlıyoruz. Teşekkürler Türkiye" denildi.

Yerli ve milli otomobil Togg, ön siparişe açıldı. Togg’lardan satın almak isteyenler başvurularını 27 Mart’a kadar Togg websitesi ya da Trumore uygulaması üzerinden 60.000 TL yatırıp tamamlıyor.

1 tam gün dolduktan hemen sonra açıklanan Togg sipariş sayısı da belli oldu. Togg'un resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımlarda, 24 saatte 22.150 adet T10X ön siparişi alındığı, paylaşımda yer alan görüntülerin sipariş sonrası anlık Togg Teknoloji Kampüsünün görüntüleri olduğu, ay sonu itibariyle teslimatlara başlanacağı bildirildi. Paylaşımda “Teşekkürler Türkiye!" ifadeleri kullanıldı.

Togg ile ilgili malum çevrelerden, tıpkı Karadeniz gazında olduğu gibi tepkiler gelmişti. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da Togg ile alay edenlere manidar bir gönderme yaptı.

http://ankaramasasi.com/haber/2075588/togg-bantlarindan-arac-fiskiriyor-sira-gazda
Etiketler: TOGG
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.