Galatasaray, Adana Demirspor'u 3-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda müthiş bir avantaj elde etti!

Trendyol Süper Lig'in 34. hafta mücadelesinde Yukatel Adana Demirspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Mücadele, 3-0'lık Galatasaray galibiyeti ile tamamlandı.
DHA
|
26 Nisan 2024, Cuma - 22:06
Galatasaray, Adana Demirspor'u 3-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda müthiş bir avantaj elde etti!

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray deplasmanda Adana Demirspor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 yendi. Sarı kırmızılılar üst üste 15. galibiyetini aldı ve Süper Lig'de bir sezonda üst üste en çok galibiyet takım oldu.

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Adana Demirspor ve Galatasaray, Yeni Adana Stadyumu'nda karşılaştı.

Galatasaray mücadeleyi 3-0 kazandı ve Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi Fenerbahçe ile olan puan farkını 7'e yükseltti.

Sarı kırmızılıların gollerini Hakim Ziyech, Kerem Demirbay ve Mauro Icardi kaydetti. Galatasaray puanını 93 yaptı.

Süper Lig rekoru

Galatasaray bu sezon üst üste 15. galibiyetini elde etti.

Sarı kırmızılılar bir sezonda üst üste en çok galibiyet elde eden kulüp oldu.

Muslera'dan rekor

Galatasaraylı Fernando Muslera bu sezon 17. kez kalesinde gol görmedi ve 16 maçlık gol yememe rekorunu geçti.

Maçtan önemli anlar

64' GOL | Galatasaray, Kerem Demirbay ile 2-0 öne geçti. Kaan Ayhan'ın pasıyla sağdan son çizgiye inen Kerem Demirbay, dar açıdan çok sert vurdu ve takımını 2-0 öne geçirdi.

63' Yusuf Erdoğan'ın soldan ceza sahasına yaptığı ortada Kerem Demirbay topu ayağının altından kaçırdı. Mendoza'nın karşı karşıya vuruşu Muslera'dan döndü.

53' GOL | Galatasaray, Ziyech ile öne geçti. Mertens'in yay üzerinden indirdiği topa Hakim Ziyech, sol ayağıyla çok sert vurdu. Shahrudin Mahammadaliyev'in yetersiz teması sonrası meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

50' Adana Demirspor gole çok yaklaştı. Mendoza soldan ceza sahasına hızla girdi. Karşı karşıya yaptığı vuruş Muslera'dan döndü. Dönen topu Balotelli tamamlamak istedi ama bu şut yandan auta gitti.

40' SARI KART | Adana Demirspor'da idari menajer Gökhan Göktürk, itirazları sonrası sarı kart gördü.

37' Hakim Ziyech'in ortasında Icardi'den önce kaleci Shahrudin Mahammadaliyev topu kurtardı ve oyunu hemen başlattı. Yusuf Barasi'nin savunma arkasına gönderdiği topu ise Muslera, gelişi güzel uzaklaştırdı. Bu topta ise Barış Alper savunma arkasına sarkıp topu ceza sahasına çevirdi ama top kalecide kaldı.

32' Torreira'nın pasında Barış Alper çaprazdan karşı karşıya vuruşunu yaptı. Top kaleci Shahrudin Mahammadaliyev'de kaldı.

23' Barış Alper'in ceza sahası dışından yaptığı vuruşu Shahrudin Mahammadaliyev ayağının ucuyla çıkardı.

20' Adana Demirspor'da Stiven Mendoza, sağ taç çizgisinde hızla rakip ceza sahasına girmek istedi. Ziyech kademeye girdi ve tehlikeyi uzakalştırdı.

17' Barış Alper'in sağ çaprazdan yaptığı vuruşu kaleci Shahrudin Mahammadaliyev güçlükle çeldi.

13' Galatasaray'da Kerem Demirbay'ın yay üzerinden yaptığı vuruş üst direkten oyun alanına döndü.

1' 28. saniyede Adana Demir gole çok yaklaştı. Balotelli'nin pasında Mendoza, topu soluna çekip vuruşunu yaptı. Muslera topu son anda kornere çeldi.

1' 28. saniyede Adana Demir gole çok yaklaştı. Balotelli'nin pasında Mendoza, topu soluna çekip vuruşunu yaptı. Muslera topu son anda kornere çeldi.

http://ankaramasasi.com/haber/2135627/galatasaray-adana-demirsporu-3-0-maglup-ederek-sampiyonluk-yolunda-muthis-bir-avantaj-elde-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.