Yeniden Refah Partisi'nden Temel Karamollaoğlu'na sert yanıt

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun Fatih Erbakan'a yönelik eleştirilerine "Temel Karamollaoğlu’na önce saydırıp sonra Erbakan hocamızın evladı demek hiç yakışmamış. Bir de Cumhurbaşkanı yardımcısı olacağını söylüyor. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na da buradan sesleniyoruz böyle bir insanı Cumhurbaşkanı yardımcısı falan yapmaya sakın kalkmayın." dedi.
Büşra Bayrak
|
28 Mart 2023, Salı - 18:29
Yeniden Refah Partisi'nden Temel Karamollaoğlu'na sert yanıt

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Ankara Masası Gündem Özel programında gazeteci Gürkan Zengin'in konuğu oldu.

Altınöz,  Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın Millet İttifakı'na yönelik eleştirilerine tepki gösteren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na yanıt verdi.

 "Temel Karamollaoğlu’nun önce saydırıp sonra Erbakan hocamızın evladı demek hiç kendisine yakışmamış" diyen  Altınöz "Bir de Cumhurbaşkanı yardımcısı olacağını söylüyor. Böyle Cumhurbaşkanı yardımcısı olmaz. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na da buradan sesleniyoruz, böyle bir insanı Cumhurbaşkanı yardımcısı falan yapmaya sakın kalkmayın. 45 yıl Erbakan hocamızla çalıştım diyor. Biz Temel Beyi biliyoruz. CHP’liler Madımak katili diyorlardı. Ne oldu şimdi? Can ciğer kuzu sarması oldunuz. Menfaatiniz öyle olunca bunları söylüyorsunuz. Biz de Cumhur İttifakındayız diye bizimle alakalı geçmişi yok bilmem ne... kendisi kaç yaşındaydı milletvekili olduğu zaman? Hangi geçmişi varmış Temel Bey’in de Erbakan hoca onu milletvekili yapmış? Genç yaşta milletvekili oldu. O zaman Erbakan hoca derdi ki ya senin geçmişin yok, ya geri dönüşün yok. Temelcim kusura bakma, biraz daha yetiş. Genel Başkanımız 44 yaşında her türlü altyapısı var internete girip öz geçmişine bakın. Temel Bey’in torunu yaşındaki genel başkanımıza bu şekilde konuşması hiç yakışmamış. Ben sözlerini aynen kendisine iade ediyorum."ifadelerini kullandı.

Genel başkanlar ne demişti?

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Millet İttifakı'na yönelik şu ifadeleri kullanmıştı:

"Karşı blokta tüm sol, komünist, sosyalist, ataist fraksiyonların bir araya geldiklerini görmemiz. FETÖ unsurlarının tamamen karşı bloğa destek olduğunu görmemiz. Hatta PKK mensuplarının açıkça yaptıkları açıklamalarla mevcut iktidarın devrilmesi ve karşı bloğun iktidara gelmesi için destek olduklarını görmemiz, bu bloğun kazanmasına vesile olmak istemedik"

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise şu yanıtı vermişti:

"Saçmalıyor. Bu kadar saçmalık bu kadar tutarsızlık olmaz. Bir defa hemen getirmiş itikadı noktaya dayamış. Kim sizlerle berabersiniz hangi yalpalar yapıldı bugüne kadar. Kim Erbakan hocamızı terk etti, kim ‘Milli Görüş’ gömleğini çıkardı da siyonist gömleğini giydi. Biraz insaf et.Fatih'in bir tecrübesi yok."

http://ankaramasasi.com/haber/2076806/yeniden-refah-partisinden-temel-karamollaogluna-sert-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.