Sinan Ateş'in ailesi suskunluğunu bozdu

Ankara’da suikast sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş, kardeşinin öldürülmesine ilişkin konuştu. Abla Ateş, “Soruşturmayı kapatmak istiyorlar, asla izin vermeyiz” dedi.
Onur Çetinkaya
|
09 Nisan 2023, Pazar - 09:33
Sinan Ateş'in ailesi suskunluğunu bozdu

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş 30 Aralık 2022’de Ankara’da uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Ateş'in öldürülmesinde parmağı olduğu iddia edilen 21 kişi tutuklandı. 

"Asla izin vermeyiz"

Sinan Ateş'in öldürülmesinden aylar sonra aile suskunluğunu bozdu. Suikastın aydınlatılması ve adalet arayışında olan abla Selma  Ateş, soruşturmaya dair konuştu.

Ateş, "Soruşturmayı kapatmaya çalıştıklarını aşikâr, bunu görüyoruz ama şimdiye kadar muvaffak olamadılar. Bu da şunun göstergesi bu ülkede hâlâ dürüst ve namuslu birçok devlet görevlisi var. Onların vicdanına güveniyorum. Adalet duygusundan taviz vermeyeceklerini düşünüyorum" dedi. 

Asla şunu unutmasınlar biz bu soruşturmanın kapatılmasına müsaade etmeyeceğiz açıklamasını yapan Ateş,1 Türk milleti Sinan Ateş’i bağrına bastı ve onun arkasında duracaktır." ifadelerini kullandı.

"Soru işareti olacak"

Yetkililerin ve bakanlıkların belirli zamanlarda kamuoyunu bilgilendirecek açıklama yapmasını bekliyoruz diyen Selma Ateş, "Yoksa kamuoyunun aklında hep soru işaretleri olacak" diye konuştu.

Sinan Ateş cinayetinin kilit ismi olarak ismi geçen Olay Kılavuz hakkında konuşan Selma Ateş, "Bu kadar itham varken bir de bu milletin vekili olmasına rağmen kamuoyunu aydınlatacak hiçbir açıklamada bulunmamıştır. Bu sessizliğin sebebi nedir? Topluma bir açıklama yapma gereği duymayan bu şahısın tekrar vekil adayı gösterilmesi büyük bir talihsizliktir. Türk milletine saygısızlıktır" diye konuştu.

http://ankaramasasi.com/haber/2078138/sinan-atesin-ailesi-suskunlugunu-bozdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.