Ankara'da AVM sapığı hakkında istenen ceza belli oldu

Ankara'da alışveriş merkezinin yürüyen merdiveninde 26 yaşındaki avukat Ş.M.E.'nin etek altı görüntüsünü çekerken yakalanan 30 yaşındaki Mustafa K.'nın, 'özel hayatın gizliliğini ihlal' ve 'çocukların kullanıldığı müstehcen yayınları ülkeye sokmak ve yaymak' suçlarından 19.5 yıl hapis istemiyle yargılanmasına başlandı.
Onur Çetinkaya
|
17 Nisan 2023, Pazartesi - 13:49
Ankara'da AVM sapığı hakkında istenen ceza belli oldu

Olay, Ankara'nın Çankaya ilçesinde yaşandı. 

Bir alışveriş merkezinde 26 yaşındaki avukat Ş.M.E. , yürüyen merdivende arkasında bulunan 30 yaşındaki Mustafa K.'nın ) cep telefonu kamerası ile etek altı görüntüsünü çektiğini fark etti.

Genç kadın ardından durumu güvenlik görevlilerine haber verdi. Tacizci çok geçmeden görevliler tarafından yakalandı. 

Polis ekiplerince gözaltına alınıp cep telefonuna el konulan Mustafa K., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince 'konutu terk etmeme' adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, şüpheliye ait incelenen telefonda yürüyen merdivende çekilmiş kadın videoları ve çocuklara ait çok sayıda müstehcen video olduğu belirlendi. 

Mustafa K. hakkında 15 yıla kadar hapis istendi. İddianame sonrasında  Avukat Ş.M.E.´ye yönelik eylemi nedeniyle hazırlanan dosya ise uzlaştırma bürosuna gönderildi. 

Ancak taraflar uzlaşamadığı için Mustafa K. hakkında 'özel hayatın gizliliğini ihlal etmek' suçundan 4.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan ikinci iddianame de mahkemeye sunuldu.

Ankara 24'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde iki dosya birleşti. Mahkemede hakim karşısına çıkan tutuksuz sanık Mustafa Ö., hakkındaki suçlamaları kabul etti. 

 
AVM tacizcisi hakkında,  'özel hayatın gizliliğini ihlal' ve 'çocukların kullanıldığı müstehcen yayınları ülkeye sokmak ve yaymak' suçlarından 19.5 yıl hapis istemiyle yargılanmasına başlandı.

http://ankaramasasi.com/haber/2079074/ankarada-avm-sapigi-hakkinda-istenen-ceza-belli-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.