'Kadını dövebilirsiniz' diyen hoca Cemal Enginyurt'tan güldüren yanıt

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, bir hocanın “kadını dövebilirsiniz” dediğini aktararak " bizim karıyı tanımıyor. Ben bizim karıyı döveceğim, sabaha kadar beni kezzapla öldürmezse şerefsizim
Ankara Masası
|
18 Nisan 2023, Salı - 11:59
'Kadını dövebilirsiniz' diyen hoca Cemal Enginyurt'tan güldüren yanıt

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyur'un sözleri izleyenlere tebessüm ettirdi.

İzlediği videoda "Kadını dövebilirsiniz, kadın dayak yediği için şükretmeli, kadın dayak yedikçe cenneti garantileyecek" ifadelerini kullanan hocayla karşılaştığını aktaran Enginyurt "Lan dedim bu yavşak bizim karıyı tanımıyor. Ben bizim karıyı döveceğim, sabaha kadar beni kezzapla öldürmezse şerefsizim. Adama bak, karıyı dövün diyor lan. Nereye dövüyoruz, eve almaz bizi" ifadelerini kullandı.

"Ne namaza ne oruca gerek var"

İhsan Şenocak'ın CHP'ye yönelik eleştirileri de eleştiren Enginyurt "Cumhuriyet Halk Partisi’ne karşı çıkarsanız, HDP’ye karşı çıkarsanız cennete gidersiniz diyor. Lan cennete gitmek bu kadar kolaysa hırbo, o zaman ne namaza gerek var ne oruca gerek var. CHP’ye, HDP’ye oy vermeyelim, alın o zaman tapu senedi elinizdeyse" şeklinde konuştu.

İlahiyatçı İhsan Şenocak " Bir Müslümanın Allah-u Teala'nın huzuruna götüreceği en büyük ameli CHP'ye düşmanlıktır. Bir Müslüman olarak CHP'ye karşı duruşumdan iftihar ediyorum. Dinime, imanıma, bütün mukaddesatıma kast eden CHP'ye karşı oluşum, ahirette güvendiğim en büyük amelimdir." ifadelerini kullanmıştı.

http://ankaramasasi.com/haber/2079193/kadini-dovebilirsiniz-diyen-hoca-cemal-enginyurttan-gulduren-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.