Habertürk yazarı Bülent Aydemir, Ankara Masası'nda

Türkiye gündemini belirleyen ankaramasasi.com yeni transferiyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Habertürk yazarı Bülent Aydemir de artık ankaramasasi.com'da konuklarıyla gündemin nabzını tutacak.
Ankara Masası
|
24 Nisan 2023, Pazartesi - 10:27
Habertürk yazarı Bülent Aydemir, Ankara Masası'nda

Ankara Masası tarafsız ve ilkeli duruşuyla internet haberciliğinde yeni bir soluk oldu.

Dijital medyanın yeni markası, güçlü prodüksiyon alt yapısıyla internet TV yayıncılığına da değer kattı.

Programlarında siyaset dünyasının pek çok ünlü ismini ağırlayan Ankara Masası, tüm gazete ve televizyonlara manşet olan haberlere imza attı, açıklamalar geniş yankı uyandırdı.

Ankara Masası ailesi bu kez yeni ekran yüzüyle izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Gazeteci Gürkan Zengin'in yanı sıra artık Habertürk yazarı Bülent Aydemir de Ankara Masası'nda yayınlara başlıyor.

Aydemir, genel siyasetle beraber, Ankara'nın öne çıkan siyasi isimlerini de ağırlayacak. Türkiye'nin ve Ankara'nın kalbi Ankara Masası'nda atmaya devam edecek.

Bülent Aydemir kimdir?

1976 Diyarbakır doğumlu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü mezunu. Gazeteciliğe 1996’da İhlas Haber Ajansı Ankara haber merkezinde başladı. İHA’da çeşitli görevlerde bulundu. 2003 yılında Sabah gazetesine transfer olan Aydemir,  6 yıl bu kurumda çalıştı. 2009’dan itibaren Habertürk gazetesinde Başbakanlık muhabirliği görevini sürdürdü.

 Habertürk gazetesinde çeşitli departmanlarda görev yapan Aydemir, Habertürk gazetesinin Ankara Temsilciliğine atandı. 5 Temmuz 2018’de Habertürk gazetesinin basılı olarak yayın hayatına son vermesiyle dijital yayına geçen habertürk.com internet haber sitesinin ve Habertürk Televizyonu’nun Ankara Temsilciliği görevine getirildi. 2 yıl  hafta içi Habertürk’te Para Gündem Programı'nı yaptı. Aydemir şu an habertürk.com’da köşe yazarlığı yapıyor.

http://ankaramasasi.com/haber/2079804/haberturk-yazari-bulent-aydemir-ankara-masasinda
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.