Sinan Oğan'dan adaylıktan çekilecek iddialarına yanıt

Ata İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesine ilişkin "sahte girişimler sonucunda itibar suikastına uğradı" dedi. Oğan adaylıktan çekileceği iddialarına ilişkin ise "Sayın Erdoğan ve Sayın Kılıçdaroğlu bizim çekilmemizi falan beklemesinler. Söyleyeyim. Yani öyle bir şey asla yok" ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
12 Mayıs 2023, Cuma - 09:44
Sinan Oğan'dan adaylıktan çekilecek iddialarına yanıt

Ata İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan,  Habertürk' canlı yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Oğan, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığından çekilmesini değerlendirdi.

Muharrem İnce'nin çekilmesine üzüldüğünü belirten Oğan "Maalesef ki birtakım sahte girişimlerle Sayın İnce'ye bir itibar suikastı yapıldı. Bu Türk siyasetinde hiç de görmek istemediğimiz, Türk siyasetinden artık defetmeye hepimizin uğraş verdiği bu tür operasyonlar maalesef ki Sayın İnce'nin başına geldi. İnce'nin bu bir sağlık sorunu yaşamasına da sebep oldu. O açıdan Sayın İnce'ye ben geçmiş olsun dileklerimi ifade etmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Oğan, bu tür metotları reddettiğini, kınadığını belirterek, Türk siyasetinden artık bu tür metotların temizlenip atılması gerektiğini vurguladı.

"Ana gövdesi bize gelecek"

Muharrem İnce'ye oy verecek seçmenin kendisini destekleyeceğini iddia eden Oğan şunları söyledi:

"Sayın İnce'nin seçmen tabanının bizim profilimize yani milliyetçi, Atatürkçü bir aday profiline rahatlıkla oy verebileceğini, dolayısıyla da istisnaları dışarıda tutmak kaydıyla Sayın İnce'nin oy tabanının ana gövdesinin bize geleceğini söyleyebilirim."

"Sinan Oğan da çekilecek" iddiaları

Sosyal medyada "Sinan Oğan'da çekilecek" yönünde iddialar bulunduğu ve çekilme niyeti olup olmadığı sorulan Oğan, kendisinin birilerinin yedek adayı olmadığını, iddialı bir aday olduğunu söyledi.

Birçok şeyi kendisinin yaptığını ve kısıtlı imkanlarla çalıştıklarını kaydeden Oğan, "Sayın Erdoğan ve Sayın Kılıçdaroğlu bizim çekilmemizi falan beklemesinler. Söyleyeyim. Yani öyle bir şey asla yok" ifadelerini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/2081892/sinan-ogandan-adayliktan-cekilecek-iddialarina-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.