Dursun Özbek'ten İcardi açıklaması

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek "Galatasaray’ın kendi imkânlarının yetişmediği yerde de sponsor desteğiyle bu transferi yapmak için son derece büyük çaba içindeyiz. Ben, Icardi’ye veda etmedim. Icardi Türkiye’de çok sevildi" dedi.
Ankara Masası
|
19 Haziran 2023, Pazartesi - 16:25
Dursun Özbek'ten İcardi açıklaması

Süper Lig'de Galatasaray'ın 23. şampiyonluğuna ulaşmasında büyük rol oynayan Arjantinli yıldız Mauro İcardi'nin geleceği hala belirsizliğini koruyor.

Galatasaray taraftarının dört gözle beklediği İcardi transferine ilişkin  Galatasaray Başkanı Dursun Özbek açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Gazetesi'ne konuşan Dursun Özbek, "Herkes Icardi’yi bekliyor. Arjantinli golcü, yeniden Galatasaray forması giyecek mi?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Icardi’nin yeniden Galatasaray forması giymesi için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Sponsor peşinde koşuyoruz. Galatasaray’ın kendi imkânlarının yetişmediği yerde de sponsor desteğiyle bu transferi yapmak için son derece büyük çaba içindeyiz. Ben, Icardi’ye veda etmedim. Icardi Türkiye’de çok sevildi. Beşiktaşlısı, Fenerbahçelisi, herkes Icardi’yi çok sevdi. Böyle sempatik, sevecen ve beyefendi birisi. Takımın içinde hem yapıcı hem de özverili bir kişiliği var. Onun için Icardi transferi Galatasaray için çok önemli. Çok büyük seviyede çaba harcıyoruz bu transferi gerçekleştirmek için. Mücadale edemeyeceğimiz tek kısım Suudi Arabistan. Suudiler bu tip futbolcuların yoluna çok büyük servet döküyor. Burada Icardi’nin tercihi de önem kazanacaktır. Biz elimizden geleni yapıyoruz."

http://ankaramasasi.com/haber/2086812/dursun-ozbekten-icardi-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.