Ankara'da servis ile kamyon çarpıştı: 10 yaralı

Başkent Ankara’da işçileri taşıyan servis aracı ile kamyon çarpıştı. Kazada 10 kişi yaralandı. Servis aracında ağır hasar oluştu.
Mevlüt Peker
|
03 Temmuz 2023, Pazartesi - 21:25
Ankara'da servis ile kamyon çarpıştı: 10 yaralı

Başkent Ankara’da içinde işçilerin bulunduğu servis aracı ile kamyon çarpıştı. Meydana gelen trafik kazasında 10 kişi yaralandı. İşçileri taşıyan servis aracı ise ağır hasar aldı.

Trafik kazası, başkent Ankara’nın Sincan ilçesinde, Sincan-Temelli yolunun Yenikent istikametinde yaşandı.

Bir fabrikada çalışan ve vardiyaları biten işçileri taşıyan 06 NR 137 plakalı bir servis aracı, 06 HD 6484 plakalı bir kamyon ile Ankara Dökümcüler İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kavşağında çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle servis aracını kullanan 22 yaşındaki şoför M.Y. ile işçi servisinde yolcu olarak bulunan işçilerden 3’ü ağır yaralanırken, 6 kişi de çeşitli yerlerinden darbe alarak yaralandı.

Trafik kazasını görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak kazayı ihbar etmeleri üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ekibi ve sağlık ekibi yönlendirildi.

Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerinde gerçekleştirdiği müdahale sonrası ambulanslara konularak civardaki hastanelere götürüldü.

59 yaşındaki kamyon şoförü A.Ö. ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

http://ankaramasasi.com/haber/2088451/ankarada-servis-ile-kamyon-carpisti-10-yarali
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.