SOLOTÜRK KKTC semalarında büyüledi

Türk Hava Kuvvetlerinin dünyaca ünlü akrobasi timi SOLOTÜRK, KKTC’nin (Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti) Girne şehri semalarında muhteşem bir gösteri uçuşu gerçekleştirdi.
Mevlüt Peker
|
19 Temmuz 2023, Çarşamba - 22:23
SOLOTÜRK KKTC semalarında büyüledi

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 49'uncu sene-i devriyesinde 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı kutlamaları kapsamında Türk Hava Kuvvetlerine bağlı, her biri dünyanın en iyi pilotlarından oluşan dünyaca ünlü akrobasi timi SOLOTÜRK'ün sergilediği gösteri uçuşunu Kıbrıs Türkleri, sahilden ve Girne Atatürk Anıtı çevresinden izleme imkanı buldu.

Kahraman Türk pilotlarından oluşan SOLOTÜRK akrobasi timinin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) semalarında icra ettiği gösteri uçuşunu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın yanı sıra bakanlar, milletvekilleri ve askeri erkan da takip etti.

Hareket ve güç sınırlarını hayli zorlayan SOLOTÜRK pilotlarının F-16 savaş uçağı ile gerçekleştirdiği akrobasi hareketlerini izleyen Kıbrıslı Türkler, cep telefonlarıyla muhteşem görüntüyü kesintisiz kaydettiler.

Kıbrıs Türklerinin hayranlıkla izlediği gösteri uçuşu, SOLOTÜRK pilotlarının kendilerini izleyicileri selamlaması ile son buldu.

http://ankaramasasi.com/haber/2090739/soloturk-kktc-semalarinda-buyuledi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.