Tırlara bile yol vermeyen tır sürücüsünün sonu!

Yurt dışından ilginç görüntü… Bir tır sürücüsü, kendisini sollamaya kalkan tüm araçların önünü kesti, geçmekte ısrar eden sürücüleri ise kaza yapmaya zorladı. Tırlara bile yol vermeyip sürtüşmeye giren sürücü, sonunda tırı devirdi. O anlar saniye saniye cep telefonu ile kaydedildi.
Mevlüt Peker
|
10 Ağustos 2023, Perşembe - 23:19
Tırlara bile yol vermeyen tır sürücüsünün sonu!

Dünyadan şaşırtan görüntüler gelmeye devam ediyor. Bir tır sürücüsü, kendi aracını sollamaya çalışan tüm araçları, büyük-küçük ayırt etmeksizin önlerini kesti. Sol şeridi zorlayarak kendisini geçmekte ısrar eden araç sürücülerini ise, dorsesiyle kazaya zorladı.

Tır sürücüsünün küçük araçlara yol vermediğini gören bir başka tır sürücüsü ise adeta “hadi bana da engel ol” dercesine sol şeride yüklenince o da maganda sürücünün eşkıyalığından nasibini aldı. 

Sol şeritten kendisini sollamak isteyen tıra dorsesiyle vuran tır sürücüsü, sol şeridi tamamen kapatarak trafiği durdurma noktasına getirdi.

Tüm yaşananlar 2 şeritlik yol boyunca devam ederken diğer sürücüler yolun bir noktada 3 şeride çıkmasını fırsat bilerek “hatalı sollama” da olsa tırı geçmek için en sağ şeride yöneldi. Maganda sürücü, sağ şeritten kaçmak isteyen araçların olduğunu görünce sol şeritten en sağdaki şeride geçerek sürücülere engel olmak isteyince kontrolü kaybetti ve tırın yol dışına çıkıp yan yatmasına neden oldu.

Tırın devrilmesiyle birlikte araç sürücüleri sevinç içeren tepkilerini kornalara basarak gösterdi.

Tüm yaşananlar ise tırı dakikalarca sollamak isteyen ancak kaza yapma kaygısıyla sollama yapmak yerine kayıt almayı tercih eden arkadaki otomobil içinden cep telefonu kamerası ile alındı.

http://ankaramasasi.com/haber/2093913/tirlara-bile-yol-vermeyen-tir-surucusunun-sonu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.