25 yaşındaki kız, annesini öldürüp çatıdan atladı!

Başkent Ankara’da korkunç olay! Keçiören ilçesinde 25 yaşındaki kız, 53 yaşındaki annesini bıçakla öldürdükten sonra çatıya çıkıp aşağı atlayarak yaşamına son verdi.
Mevlüt Peker
|
03 Ekim 2023, Salı - 22:14
25 yaşındaki kız, annesini öldürüp çatıdan atladı!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde, Çaldıran Mahallesi'nde yaşayan Alagöz ailesi, son derece trajik bir olayla gündeme geldi. Aile içinde yaşanan bir anlaşmazlık, korkunç bir sonuçla noktalandı.

53 yaşındaki Ayşe Alagöz ve 25 yaşındaki kızı Dilara Alagöz arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı başlayan tartışma, kısa süre içerisinde kontrolden çıkarak kavgaya dönüştü. Bu kavganın şiddeti o kadar arttı ki, genç kız Dilara, annesi Ayşe Alagöz'ü bıçakla yaralayarak hayatını sonlandırdı.

Bu acı veren olayın ardından büyük bir pişmanlık ve üzüntü yaşayan Dilara Alagöz, yaşadığı travmanın etkisiyle evlerinin yakınında bulunan inşaat alanına gitti.

Burada, henüz tamamlanmamış bir binanın çatısına çıkan genç kız, kendini boşluğa bırakarak hayata veda etti. Bu iki trajik olayın ardından mahalle sakinleri ve yakınları büyük bir şok yaşadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

http://ankaramasasi.com/haber/2103190/25-yasindaki-kiz-annesini-oldurup-catidan-atladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.