Murat Köse ABB seçimlerine hazırlanıyor

AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı için öne çıkan 4 isimden biri olan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, çekip yayınladığı videolarla Ankara Büyükşehir Belediyesi için tüm Ankaralılardan oy istiyor.
Mevlüt Peker
|
06 Aralık 2023, Çarşamba - 20:40
Murat Köse ABB seçimlerine hazırlanıyor

AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı için öne çıkan 4 isim bulunuyor. Eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Fuat Oktay, Fuat Oktay’ı geçtiğimiz haftalarda ziyaret eden Mamak Belediye Başkanı ve ABB AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse 4 isimden 2’si.

Üçüncü isim ise 2004’te Altındağ Belediye Başkanlığı ve 2022’de de Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı yapan Veysel Tiryaki. Veysel Tiryaki’nin ismi de geçtiğimiz ay, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in ziyaretiyle gündeme gelmiş ve geçmişte kavgalı olan iki başkanın bir araya gelişinin 31 Mart Yerel Seçimleri ile bir ilgisi olup olmadığı sorgulanmıştı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde her kesimden oy alabilecek isim arayışı nedeniyle en çok zikredilen kişi de eski Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk idi. Ziya Selçuk’un devlet ve yöneticilik tecrübesinden büyükşehir belediye başkanlığında yararlanılabileceği belirtiliyordu.

Murat Köse bir video ile daha Ankaralılara seslendi

Mamak Belediye Başkanı ve AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Murat Köse, çektiği önceki videolardan farklı olarak ilk kez “Ankaralıların desteğini istiyorum” şeklinde tekil şahıs ifadesi kullandı.

Murat Köse, Ankaralılara şu şekilde seslendi:

“Kıymetli Ankaralılar! Güzel başkentimize çok yakında yeni büyükşehir belediye başkanını seçeceğiz. Doğup büyüdüğüm, benim de memleketim olan Ankaramızın daha modern ve daha yaşanabilir bir şehre dönüşmesi için sizlerin desteğini istiyorum. 1 Nisan'dan itibaren Ankara'nın yıldızının yeniden parlayacağına yürekten inanıyorum.”

http://ankaramasasi.com/haber/2113248/murat-kose-abb-secimlerine-hazirlaniyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.