Murat Köse'den metro müjdesi

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, 31 Mart'ta Ak Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanacağını belirterek, "İddiam şudur sabahından itibaren mamak metrosuna başlayacağız" dedi.
Ersin Küçükbarak
|
28 Aralık 2023, Perşembe - 19:03
Murat Köse'den metro müjdesi

Yerel seçimlere 100 günden az süre kaldı.

Ankara'da yerel siyaset iyice ısınmaya başladı.

Cumhur İttifakı ABB adayını açıklamak için gün sayarken "Adayım" çıkışıyla dikkatleri çeken Mamak Belediye Başkanı ve Ak Parti ABB Grupbaşkanvekili Murat Köse, Ankara Masası Gündem özel programına konuk oldu.

Murat Köse, ABB başkanı Mansur Yavaş'ın seçimlerde millete hayal sattığını ama vaatlerini hayata geçiremediğini söyledi.

2019 öncesi 30 büyükşehir arasında en çok yatırım yapan ilk 10 arasında olan ABB'nin son sıralara düştüğünü belirten Köse, Mansur Yavaş'ın metro yapmak bir yana metronun yürüyen merdivenlerini bile çalıştıramadığını kaydetti.

Murat Köse, 31 Mart'ta sloganlarının "Ankara’nın yıldız yeniden parlayacak" olduğunu dile getirdi.

Başkenti tekrar hizmet ve eserlerle buluşturacaklarını vurgulayan Köse bir de müjde verdi:

"Mamak metrosunu 2,5 yılda bitireceğiz"

"Mamak Metrosundan bahsedelim. Ben iddia ediyorum Allah nasip edecek inşallah 31 martta biz Ak Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak belediyeyi kazanacağız ve eser ve hizmetlerle tekrar Ankara’yı buluşturacağız. İddiam şudur sabahından itibaren zaten kredisini verdik Mamak metrosunu – buradan Mamaklılara müjdeyi vereyim ben- Mamak metrosuna hemen başlayacağız ve 2,5 sene içerisinde en geç – bunun iş yapma takvimi var tabi- bunu yapıp hizmete açacağız."

http://ankaramasasi.com/haber/2117038/murat-koseden-metro-mujdesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.