Gölbaşı’nda içi müşteri dolu lokantaya silahlı saldırı

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde içi müşteri dolu olan lokantaya silahlı saldırı düzenlendi.
Kaynak: DHA
|
09 Ocak 2024, Salı - 00:38
Gölbaşı’nda içi müşteri dolu lokantaya silahlı saldırı

Başkent Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde, henüz kimliği belirlenemeyen bir zanlı, içi müşterilerle dolu olan bir lokantaya silahlı saldırı düzenledikten sonra olay yerinden otomobille kaçtı.

Yürekleri ağza getiren silahlı saldırı olayı, akşam vakitlerinde Ankara’nın Gölbaşı ilçesine bağlı Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde yaşandı.

Kimliği henüz tespit edilemeyen bir şahıs, içerisi müşterilerle dolu olan lokantanın önüne otomobille geldi ve aracını lokantanın önünde durdurdu. Kontağı kapatmadan araçtan inen şahıs, yanında taşıdığı tabanca ile lokantayı hedef alarak defalarca ve rastgele ateş açtı. Silahlı saldırgan, lokantaya kurşun yağdırdıktan sonra tekrar otomobile binip, olay yerinden hızlıca uzaklaştı.

Mermilerin isabet ettiği lokantanın camları kırılırken, içeride bulunan müşteriler ise korku dolu dakikalar ve büyük panik yaşadı. Silahlı saldırıda can kaybı ve yaralı bulunmazken, olay yerine gelen polis ekipleri delilleri toplamaya ve ifade almaya başladı. Polis ekipleri saldırganı yakalamak için güvenlik kamerası kayıtları, deliller ve alınan ifadeler ışığında çalışma başlattı.

http://ankaramasasi.com/haber/2118975/golbasinda-ici-musteri-dolu-lokantaya-silahli-saldiri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.