AK Parti ABB adayı Altınok'tan ilk açıklama

AK Parti ve Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, isminin açıklanmasının ardından ilk kez konuştu. Altınok, Ankara'yı projelerle dünya başkenti yapacaklarını söyledi.
Onur Çetinkaya
|
18 Ocak 2024, Perşembe - 17:33
AK Parti ABB adayı Altınok'tan ilk açıklama

31 Mart yerel seçimlerinde en fazla merak edilen illerin başında Ankara geliyordu.

2024 seçimlerinde çok sayıda isim gündeme geldi.

Ve Ankara Büyükşehir Belediye başkan adaylığı için beklenen o isim bugün belli oldu.

Ankara'da  ATO Kongre Merkezi'nde düzenlenen tanıtımda  Cumhur İttifakı ve AK Parti'nin Ankara adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Turgut Altınok olarak açıklandı.

AK Parti ve Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, isminin açıklanmasının ardından ilk kez konuştu. 

"Ankara'yı dünya başkenti yapacağız"

Altınok, "Verdiğimiz her sözü yapacağız ama vermediğimiz vaatlerimizde olacak bunların içerisinde Keçiören'de bunu yaptık. Keçiören, Ankara'da en çok gecekondusu olan ilçesiydi. Bir gecekondu şehrinden birçok güzelliklerin merkezi haline getirdiğimiz bir şehir oldu. Gecekondu problemini çözdük Ankara'nın akciğeri olduk. Bir turizm merkezi oldu. Az bütçeyle bunları yaptık. Keçiören, Ankara'mızın altıda biridir fakat bütçemiz ABB'nin bütçesinin kırk beşte biridir. Kırk beşte bir bütçe ile ABB'den daha fazla iş, eser ve hizmet yaptık. Kırkbeş misli bütçeyle düşünün Ankara'ya nice hizmetler, nice eserler yapacağız. Herkese, her kesime dokunacağız. Sosyal belediyeciliğimiz olacak. Emekliler canını sıkmasın onlara da çok müjdemiz olacak. 21. yüzyılın muhteşem bir dünya başkenti yapacağımız projelerimizi yakın bir zamanda basın ev kamuoyuyla paylaşacağız." ifadelerini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/2120684/ak-parti-abb-adayi-altinoktan-ilk-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.