Efe Deprem kimdir?

Seksenler dizisinde canlandırdığı "Zafer" karakteriyle bilinen oyuncu Efe Deprem, Şişli'de geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti. Deprem'in vefat haberini kendisi gibi oyuncu eşi Burcu Altın verdi. Peki, Efe Deprem kimdir?
Barış Yılmaz
|
06 Mart 2024, Çarşamba - 12:29
Efe Deprem kimdir?

stanbul'da 12 Mayıs 1982 tarihinde doğan Efe Deprem, eğitimini Kenter Tiyatrosu'nda tamamladı. Badem Şekeri adlı TV film serisindeki başarılı performansıyla tanınan Deprem, aynı zamanda ‘Ardiye Tiyatro’nun kuruculuğunu üstlendi. Kendi sahnesinde ilk olarak 'Geri Dönüştürülemeyenler' isimli oyunla seyirci karşısına çıkan sanatçı, aynı süreçte Emre Kınay'ın büyük desteğini alarak Duru Tiyatro'da da sahne aldı.

Galata Perform’da 35 hafta süresince sahne alan Deprem, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ‘Genç Günleri’ isimli festivalde de performans sergiledi.

Efe Deprem, Burcu Altın ile evlenmiş ve nikah şahitliğini Haldun Dormen ve Kandemir Konduk yapmıştır. Usta isimlerle birlikte çalışan Deprem, Kibarlık Budalası ve Düşük Şehir İhtimali gibi oyunlarda da rol almıştır.

Tiyatro alanındaki başarılarının yanı sıra, Pulsar, Yer Gök Aşk, Gonca Karanfik, Veda, Badem Şekeri 2, Aşk Oyunu, Kefare gibi televizyon ve sinema yapımlarında da yer almıştır.

Efe Deprem, Şişli'de geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2127998/efe-deprem-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.