Kayıp gencin cesedi bulundu!

Samsun'un Canik ilçesinde kayıp ihbarıyla başlayan olay, Muhammet Tuncel'in ortağı tarafından öldürüldüğü korkunç bir cinayete dönüştü. Tuncel'in ailesinin ihbarı sonrasında başlatılan arama çalışmaları, iş ortağının itiraflarıyla sonuçlandı ve cesedi bulundu. H.S. adlı şüpheli, polis tarafından gözaltına alınarak ifadesi alındı, ancak soruşturma devam ediyor.
Kaynak: AA
|
19 Nisan 2024, Cuma - 18:12
Kayıp gencin cesedi bulundu!

Samsun'un Canik ilçesinde ailesi tarafından kayıp ihbarında bulunulan kişinin ortağı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. 26 yaşındaki Muhammet Tuncel'in bir süredir haber alamayan ailesi, 16 Nisan'da Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp ihbarında bulundu.

Alınan bilgilere göre, Tuncel'in kayboluşu üzerine Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ile Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçerek Tuncel'i bulmak için çalışma başlattı.

Silahla öldürdüğünü itiraf etti

Yürütülen soruşturma sonucunda Tuncel'in son olarak iş ortağı olduğu belirlenen H.S. (27) ile olduğu tespit edildi. H.S. gözaltına alındıktan sonra emniyetteki ifadesinde Tuncel ile birlikte Hasköy Tınaztepe Sokak'taki ormanlık alana gittiklerini ve aralarında alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan bir kavga sonucunda Tuncel'i silahla öldürdüğünü itiraf etti.

H.S'nin ifadesinin ardından polis ekipleri, H.S'nin gösterdiği yerde Tuncel'in cesedini buldu. H.S, suç aleti olarak kullandığı tabancayı da olay yerinden uzaklaştırarak yol üzerindeki çalılığa attığını ifade etti.

Şüphelinin polisteki işlemleri sürerken, soruşturma devam ediyor.

http://ankaramasasi.com/haber/2134455/kayip-gencin-cesedi-bulundu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.