Hull City, Plymouth'a yenilerek Premier Lig şansını kaybetti!

Hull City, İngiltere Championship'in son haftasında deplasmanda Plymouth'a 1-0 mağlup olarak play-off şansını kaybetti. Galibiyeti getiren golü 40. dakikada Edwards kaydetti ve Hull City, West Bromwich'in maçını bekleyerek play-off'a gitme umudunu son maça bıraktı. Bu sonuçla birlikte Hull City, Premier Lig hayallerini bir sonraki sezon için erteledi.
Afife Kaya
|
04 Mayıs 2024, Cumartesi - 18:29
 Hull City, Plymouth'a yenilerek Premier Lig şansını kaybetti!

Heyecan dolu Championship sezonunun son haftası, Hull City için hayal kırıklığıyla sonuçlandı. Deplasmanda Plymouth'a 1-0 yenilen Hull City, play-off umutlarını son maçta kaybetti.

Plymouth ile yapılan karşılaşmada gol perdesini 40. dakikada Edwards açtı ve Hull City'e karşı galibiyeti getiren golü kaydetti. West Bromwich'in maçını bekleyerek play-off umutlarına bağlı olan Hull City, mağlubiyetle birlikte play-off potasının dışında kaldı.

Son hafta itibariyle 70 puanla 7. sırada yer alan Hull City, play-off potasına giren Norwich City'nin sadece 3 puan gerisinde kalarak Premier Lig'e yükselme şansını son maça bıraktı. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu kulüp, önümüzdeki sezona Premier Lig hayallerini taşımak için yeni bir şans arayacak.

Hull City taraftarları, takımlarının gösterdiği mücadeleye rağmen hedeflerine ulaşamamanın üzüntüsünü yaşıyor. Ancak umutlarını gelecek sezona taşıyarak, yeni bir başlangıç için sabırsızlanıyorlar.

http://ankaramasasi.com/haber/2136819/hull-city-plymoutha-yenilerek-premier-lig-sansini-kaybetti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.