Beşiktaş, Angel Di Maria transferinde son aşamaya geldi

Beşiktaş, Rafa Silva'nın ardından Angel Di Maria transferinde büyük ilerleme kaydetti. Asbaşkan Hüseyin Yücel'in çabalarıyla Arjantinli yıldızın Türkiye'ye gelme ihtimali güçlendi. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da radarında olan Di Maria'nın, önümüzdeki günlerde Beşiktaş'a imza atması bekleniyor.
Afife Kaya
|
27 Haziran 2024, Perşembe - 20:45
Beşiktaş, Angel Di Maria transferinde son aşamaya geldi

Beşiktaş, transfer çalışmalarında büyük bir adım daha attı. Portekiz ekibi Benfica'da forma giyen Rafa Silva'nın ardından Arjantinli yıldız Angel Di Maria ile görüşmeler olumlu sonuçlandı. Beşiktaş Asbaşkanı Hüseyin Yücel'in uzun süren çabaları sonucunda, Di Maria'nın Türkiye'ye transferi için son aşamaya gelindiği belirtiliyor.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın uzun süredir radarında olan Angel Di Maria'nın tercihi Beşiktaş oldu. Yıldız futbolcu, Beşiktaş'ın iddialı projeleri ve şampiyonluk hedefleri doğrultusunda kararını verdi. Transferin önümüzdeki günlerde resmileşmesi beklenirken, taraftarlar da heyecanla bu gelişmeleri bekliyor.

Angel Di Maria, Benfica formasıyla bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. 50 maçta 17 gol atıp 15 asist yaparak etkileyici bir performans sergiledi. Beşiktaş'ın kadrosuna katacağı bu tecrübeli oyuncuyla birlikte, yeni sezonda büyük başarılar elde etmeyi hedefliyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2145079/besiktas-angel-di-maria-transferinde-son-asamaya-geldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.