Çağlar Söyüncü'nün bonservis bedeli belli oldu

Fenerbahçe, milli futbolcu Çağlar Söyüncü'yü Atletico Madrid'den transfer ettiği iddialarıyla gündeme geldi. Sabah gazetesinin haberine göre, kulüp, 9 milyon euro artı bonuslar karşılığında genç stoperi renklerine bağladı. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak takıma katılan Söyüncü'nün sözleşmesinin 3+1 yıllık olacağı belirtilirken, oyuncunun performansı ise 16 resmi maçta 2 gol atıp, 1 asist yaparak dikkat çekti.
Afife Kaya
|
30 Haziran 2024, Pazar - 18:22
Çağlar Söyüncü'nün bonservis bedeli belli oldu

Fenerbahçe Kulübü, milli futbolcu Çağlar Söyüncü'yü Atletico Madrid'den transfer ettiği iddia ediliyor. Sabah gazetesinin haberine göre, sarı-lacivertli ekip, 9 milyon euro ve bonuslar dahilinde genç futbolcuyla anlaşma sağladı.

Geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde kiralık olarak Fenerbahçe'ye katılan Çağlar Söyüncü, gelecek sezon da sarı-lacivertli formayı giymeye devam edecek.

Transferle ilgili detaylar henüz resmi olarak açıklanmazken, Çağlar Söyüncü'nün yeni sözleşmesinin 3+1 yıllık olduğu belirtiliyor.

Fenerbahçe formasıyla şimdiye kadar 16 resmi maça çıkan genç stoper, bu müsabakalarda 2 gol atarken, 1 asist yapma başarısı gösterdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2145430/caglar-soyuncunun-bonservis-bedeli-belli-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.